Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


7 чоловічих потреб, про які повинна знати кожна жінка

Психологія та стосунки 30450 переглядів

Опубліковано - 27.10.2015 | Всі публікації | Версія для друку

7 чоловічих потреб, про які повинна знати кожна жінка
Яка вона - ідеальна жінка, мрія кожного чоловіка? Прекрасна господиня, пристрасна коханка або турботлива мати його дітей? А можливо, та, яка поєднує в собі всі ці якості? Кожна жінка мріє розгадати цей секрет, аби стати по-справжньому чарівною.

«Три речі, які потрібні кожному чоловікові: підтримка, вірність і секс»
Стів Харві


7 основних чоловічих потреб допоможуть вам зрозуміти, які чесноти шукає і цінує чоловік в жінці. Навчіться поєднувати їх в собі, і ви зможете стати єдиною і коханою у свого чоловіка на все життя.

1. Жінка-партнер

Ця жінка володіє таким незамінним для щасливих стосунків вмінням, як щедре слухання. Вона вміє вислухати, як ніхто інший. Їй цікаво і важливо все, про що хоче розповісти її супутник, - від проблемних і складних моментів у його роботі до неймовірних ідей, якими він переповнений. При цьому їй зовсім не обов’язково досконально розбиратися у всіх тонкощах бізнесу або іншої діяльності, якою він зайнятий. Важливо вміти давати чоловікові відчуття, що вона на його стороні, його головний союзник та підтримка в ті моменти, коли це дійсно необхідно.

2. Жінка-муза

Ви напевно чули відоме прислів’я "За кожним великим чоловіком стоїть велика жінка". Історія знає безліч таких прикладів: Гала у Сальвадора Далі, Жозефіна у Наполеона, дружини великих письменників, вчених, політиків... Тож яка ж вона - жінка-муза? У чому її сила? Перш за все, - у вмінні вірити в свого супутника, надихати його і правильно ним захоплюватися.

Згадайте, якими словами ви зазвичай висловлюєте захоплення своїм коханим? Швидше за все, в голову прийдуть шаблонні фрази типу "ти в мене найкращий", "самий хороший", "найчудовіший". Кого вони вам нагадують? Правда ж, матусю, яка хвалить свою дитину за хороший вчинок? Отримуючи таку похвалу, чоловік теж ризикує "впасти в дитинство", перетворитися на дитя. Щире захоплення, яке здатне надати чоловікові сил і надихнути його на нові звершення, це не похвала за вчинок. Це захоплення тим, що він ще не зробив.

Захоплюйтеся тими якостями, які ви хотіли б бачити у свого чоловіка, тими справами, які він ще тільки збирається зробити. Робіть це щиро, вірте в нього і надихайте своєю вірою. Тільки в цьому випадку він повірить вашим словам і знайде енергію для розвитку і досягнення всього, що ви в ньому бачите.

3. Жінка-фея затишку

Ця жінка створює для чоловіка простір, де його завжди чекають і люблять, де він відчуває себе спокійно, де його оточує домашній затишок. Навіть такі прості складові побуту, як випрасувані сорочки, смачна їжа, чистота та порядок, що його оточують удома, надають чоловікові колосальну кількість енергії. Така жінка перетворює будинок в джерело сили, місце, куди чоловікові хочеться повертатися, де він відновлюється і відпочиває і звідки йде окриленим для нових подвигів. Ще ця жінка вміє по-особливому демонструвати чоловікові свої почуття, зустрічає його з радістю, оточує турботою і теплом, наповнює простір любов’ю. Поряд з такою жінкою чоловік завжди сповнений сил і енергії.

4. Жінка-секс

Це жінка, яка навчилася цінувати і любити не тільки чоловіка, але і себе саму. Поруч з нею в просторі чоловіка не з’являється жодних сторонніх спокус. Вона вміє давати своєму супутнику саме ті відчуття, які для нього важливі. І робить це не тільки в інтимних стосунках, а й у всіх інших сферах життя.

Існує поширений стереотип, що до зради чоловіка штовхає виключно бажання сексу. Виявляється, далеко не завжди. Найчастіше в коханці чоловік шукає ті почуття, яких недоотримує від своєї дружини. До зрад може призвести побутові негаразди, якийсь конфлікт, брак уваги, недооцінка і ще тисяча не пов’язаних з фізіологією причин.

Щоб всього цього не сталося, жінці важливо навчитися правильно ставитися до себе самої, вимкнути внутрішню "матусю" і почати провокувати свого чоловіка на зростання і розвиток. Жінкам, які це вміють, чоловіки не зраджують, тому що зростання - одна з найважливіших чоловічих потреб.

5. Жінка-відданість

Це особливий дар - транслювати почуття "я належу одному чоловікові, я - за ним, я тільки його жінка". Така жінка вміє привертати увагу, але при цьому залишатися недоступною. Вміє бути помітною для всіх, але зберігає вірність і відданість своєму коханому.

По-справжньому щасливою жінка може бути лише тоді, коли вона, по-перше, любить і цінує себе, а по-друге, здатна духовно належати одному чоловікові. У стосунках така жінка з радістю служить своєму супутнику і, звичайно, отримує від нього взаємне поклоніння та підтримку.

6. Жінка-друг

Важливо відрізняти цю потребу від "жінки-партнера". Жінка-друг приймає чоловіка таким, яким він є насправді. З нею він може розслабитися і відкритися, скинути маску сильного і просто побути собою.

Сумна статистика підтверджує, що смертність від серцево-судинних захворювань серед чоловіків вища, ніж серед жінок. Природа створила представників чоловічої статі сильними, щоб боротися і перемагати. Але якщо боротьба відбувається постійно - і на роботі, і вдома - вони просто не витримують напруги. Тому жінці важливо не тільки провокувати чоловіка на зростання та розвиток, а й давати йому можливість розслабитися і відпочити поруч з нею. Не для того, щоб зупинитися і деградувати, а для того, щоб просто набратися нових сил.

7. Жінка-візитка

Це жінка, якою чоловік пишається. Пишається її привабливою зовнішністю, тим, що на неї звертають увагу інші чоловіки, а вона належить тільки йому. Це вміння бути для свого чоловіка чарівною, завжди підтримувати його інтерес. Мистецтво пробуджувати в ньому справжню чоловічу природу - природу мисливця, завойовника, переможця. Талант залишатися привабливою в будь-якій ситуації - і на першому побаченні, і після десятка років спільного життя, і в домашній обстановці, і на світському рауті.

У тривалих стосунках жінки часто скаржаться на охолодження почуттів у своїх супутників. А вся справа в тому, що їх чоловікам просто стало нікого перемагати. Адже й самі жінки починають сприймати цей союз, як щось стабільне і незмінне, і часто перестають стежити за своєю зовнішністю, підтримувати форму і виглядати на всі сто.

Є простий секрет, як цього уникнути. Викиньте незмінні джинси або запраний халат і почніть навіть вдома змінювати кольори в одязі. І чоловік щоразу буде сприймати вас, як нову, непередбачену, - не таку, як зазвичай, а отже, - привабливу та бажану.

Переклад українською - «Гармонія»

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.