Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зайва прискіпливість і байдикування. Психолог вказав на вісім помилок, які заважають будувати щасливі стосунки

Психологія та стосунки 23294 перегляди

Опубліковано - 5.03.2016 | Всі публікації | Версія для друку

Припинити пошуки кохання й здатися – це найгірше, що можна зробити
Припинити пошуки кохання й здатися – це найгірше, що можна зробити
Експерт із стосунків Джеймс Пріс назвав вісім поведінкових помилок, через які люди не можуть знайти свою любов.

Припинити пошуки любові й здатися – це найгірше, що можна зробити

Досвід Джеймса Пріса як коуча з побачень перевищує десять років. За цей час фахівець встиг розібратися в основних помилках, які люди роблять, намагаючись побудувати стосунки. Про ці помилки Пріс розповів у своїй авторській колонці для Huffington Post.

1. Байдикування. Багато самотніх людей вважають, що поки вони будуть сидіти вдома перед телевізором, кохання знайде їх саме. Для того, щоб зустріти коханого, потрібно почати приймати запрошення, зареєструватися на сайті знайомств і всіляко давати світові знати про те, що ви вільні.

2. Пошук кохання в неправильних місцях. Мобільні додатки та сайти знайомств – це добре. Однак не варто шукати кохання виключно у віртуальній реальності. Приєднуйтесь до вечірок у форматі спід-дейтінг, звертайтеся до шлюбних агентств, пробуйте заводити розмову просто на вулиці чи в магазині.

3. Туга за колишнім партнером. Часто самотні люди намагаються знайти супутника життя, дуже схожого на екс-партнера. Вони шукають людину з такими ж звичками, родом діяльності, характером. Такий принцип пошуку любові абсолютно безглуздий. Потрібно бути відкритим до різних знайомств.

4. Дотримання порад друзів. Коли людина стає самотньою, всі її близькі друзі різко виявляються експертами стосунків та пропонують різні шляхи вирішення проблем. Живіть своїм життям, робіть власні помилки і знаходьте пригоди самостійно. Хороші речі трапляються тоді, коли людина зважується на маленькі ризики.

5. Зайва прискіпливість. Якщо у вас є список зі ста непростимих недоліків потенційного партнера або ви відвертаєтесь від людини, яка не відповідає усім вашим критеріям, у вас можуть бути проблеми з побудовою стосунків.

Мати уявлення про людину, яка вам потрібна, це добре. Однак передчасний вердикт про характер незнайомої людини може заважати вам бути щасливими.

6. Недостатня прискіпливість. Зустрічатися з ким завгодно лише заради того, щоб перебувати у стосунках, теж неправильно. До партнера, з яким ви будуєте серйозні стосунки, не можна бути байдужим. Краще витратити трохи часу і переконатися, що ви зустріли дійсно «ту» людину, ніж прожити все життя з нелюбом.

7. Небажання давати другий шанс. Якщо безліч перших побачень ніколи не переростають у другі, це може бути вашою помилкою. Жодна людина не веде себе легко і природно під час першої зустрічі. Якщо ви спробуєте зустрітися з людиною знову, ви зможете дізнатися про неї спражню. Можливо, це ваша доля.

8. Капітуляція. Припинити пошуки кохання й здатися, – це найгірше, що можна зробити, якщо людина хоче бути коханою. Замість того, щоб змиритися з тим, що ви проведете все життя на самоті, продовжуйте прагнути до побудови стосунків. Будь-яка людина завжди може зустріти партнера, з яким їй буде комфортно і добре.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.