Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко знайшов отруйників

Правопорядок 22988 переглядів

Опубліковано - 15.12.2006 | Всі публікації | Версія для друку

Ющенко знайшов отруйників
Президент заявив, що імена його отруйників встановлені. Тим часом, за “бездіяльність”, від провадження у справі по факту отруєння Президента відсторонено слідчого Генпрокуратури....

За даними народного депутата Володимира Сивковіча, на цьому тижні від розслідування у справі отруєння з формулюванням «за бездіяльність» відсторонений слідчий ГПУ. Раніше, про повільне просування розслідування говорив і генпрокурор Олександр Медведько.

Його заступник, що займається слідством, Ренат Кузьмін, заявив, що в справі про отруєння Ющенка потенційних отруйників може бути до 20 чоловік, зокрема з його найближчого оточення. Раніше була оприлюднена інформація, що Президент був отруєний діоксином на дачі у заступника екс-глави СБУ Володимира Сацюка. Проти останнього в травні 2005 року було порушено кримінальну справу, і він до цих пір ховається в Росії.

Під час вечері також були присутні Давид Жванія і глава СБУ Ігор Смешко. Сивковіч упевнений, що з минулого року розслідування так і не просунулося.
Губернатор Запорізької області Євгеній Червоненко, який зимою 2005 року надавав свідчення у цій справі, говорить, що з тих пір з ГПУ до нього не зверталися.

До речі, сьогодні Президент України і генеральний прокурор повинні були зустрітися на засіданні СНБО, на якому повинні розглянути питання відшкодування ПДВ і зміцнення нацбезпеки.

Проте генпрокурор Медведько відбув в поїздку по регіонам. Вчора він відкривав нову будівлю прокуратури в Кривому Розі, а сьогодні в Донецьку зустрічається з місцевими прокурорами і проведе прес-конференцію.


Хід розслідування відправлення Ющенка цитатах:

"Немає ніяких підтверджень факту умисного отруєння Ющенко В.А. і застосування проти нього біологічної зброї"
Голова слідчої комісії Верховної Ради по розслідуванню обставин отруєння Ющенком Володимир Сивковіч, 19 листопада 2004 року

"Коло осіб, яких ми підозрюємо, вже визначено, і ми працюємо щодо цих осіб дуже серйозно"
Генпрокурор Святослав Піскун, 5 травня 2005 року
"Зараз відпрацьовується і нова версія в справі про отруєння Віктора Ющенка - про причетність до нього банди Марьянчука"
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, 6 січня 2006 року

«Залишилося лише одне - треба довести, хто виконав цей злочин. Над цим ми зараз працюємо разом з СБУ"
Генпрокурор Олександр Медведько, 8 вересня 2006 року

P. S. Від “Аратти”:

"Формулювання доказу вже не є таким складним, як виглядало ще рік тому. Вже є достатньо знання, що б прийти з наручниками і забрати людей, частина яких відсутня в Україні... Установлені останні факти відносно того, хто ставив на стіл, і яке блюдо. Де могла виникнути загроза передачі отрути в їжу.”
Президент України Віктор Ющенко, 14 грудня 2006 р.

"Але я відповідально про це заявляю..., я про це говорю, що цей злочин є нерозкритим"
Генпрокурор Олександр Медведько, 15 грудня 2006 року.

Чи не означає це, що наступний Генпрокурор починатиме цю страву "з нуля"?

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Правопорядок»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.