Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Починати нові стосунки краще з правди

Він і Вона 11348 переглядів

Опубліковано - 22.07.2010 05:40 | Всі новини | Версія для друку

Кожна третя жінка приховує правду про кількість своїх коханців
Кожна третя жінка приховує правду про кількість своїх коханців
Приблизно кожна третя жінка, відповідаючи на запитання нового партнера про те, скільки у неї було коханців, говорить неправду.

Так, 64% жінок схильні зменшувати кількість попередніх партнерів. Половина від цих 64% - приховують кількість коханців через сором, 19% - аби не здатися нерозбірливою у зв’язках. Кожна п’ята приховує правду, у разі, якщо у її нового партнера було менше любовних зв’язків, аніж у неї, пише The Daily Mail.

Серед чоловіків новій партнерці схильні брехати 43%, причому 60% з них завищують кількість своїх перемог, пише британська газета.

За даними опитування, проведеного сайтом www.MyVoucher-Codes.co.uk, у жінок в середньому буває сім партнерів, у чоловіків - 13.

Управляючий директор сайту Марк Пірсон радить починати нові стосунки з правди. "Якщо ви починаєте з брехні, то швидше за все закінчите ще більшою брехнею", - наводить його слова видання.

Гарні слова та гарні результати опитувань, які повторюють лише всім давно відомі факти. Тільки з наукової точки зору.
Так навіщо ж тоді люди ставлять один одному ці незручні питання? 42% респондентів говорять, що їм потрібно «заспокоїтися», адже жоден чоловік не хоче жити з дівчиною легкої поведінки, а жодна дівчина - з недосвідченим самцем, який буде зраджувати після весілля. 21% жінок при цьому завжди розраховують налагодити відносини з тими, з ким довелося переспати.

Чому чоловіки зраджують, здогадатися нескладно. Біологічно в них існує потреба до того, щоб запліднити якомога більше жінок і тим самим збільшити кількість своїх нащадків. Зради у жінок - набагато більш складне психологічне явище. Генетично жінка «заряджена» не на постійний пошук партнерів, а на їхнє утримання. Воно й зрозуміло: ще яких-небудь п'ятдесят років тому виростити дитину самотній жінці було неймовірно важко. Але чому жінки зраджують?

Психологи кажуть, що на це є, як мінімум, кілька причин. По-перше, жінка підсвідомо ділить чоловіків на дві категорії: на тих, з ким їй зручно виховувати дітей і тих, які генетично краще підходять для продовження роду. Тому найчастіше сплять вони з одними, а живуть - з іншими. У перших цінується сила і краса, у других - надійність і податливість. Невипадково в ході одного опитування у Великобританії з'ясувалося, що близько 30% чоловіків виховують не своїх дітей, не підозрюючи про це! І це в пуританської Великобританії! Навряд чи в у нас цей відсоток нижчий.

У що говорять з цього приводу вчені з Каліфорнійського університету: «Чоловіки, які менш сексуально привабливі для жінок, відрізняються більшою відданістю і уважністю». Жодних емоцій - лише наука.

Якщо ваша дружина народила дитину після 30, шанси на те, що вона зрадить, виростають радикально. Як правило, інтерес чоловіків до жінок в цьому віці слабшає, але жінці необхідно регулярно доводити собі, що вона все ще бажаний сексуальний об'єкт. Нічого особистого: тільки підсвідомість. Ще одна причина: у міру збільшення тривалості спілкування чоловіка і дружини, вони починають називати один одного «мамусями» і «татусями» - особливо, в присутності дітей. Підсвідомо це запускає реакцію, яка руйнує сексуальний потяг один до одного.

Але ще більш популярна причина зрад - сварка з чоловіком. Особливо в тих випадках, коли він її б'є чи принижує. Тоді жінка шукає «захисту» з іншим чоловіком, навіть коли не усвідомлює цього. У ситуації, коли партнери ще не перебувають один з одним у шлюбі, жінка завжди шукає партнера краще за існуючого. Один, - той, що бажає одружитися, - є як даність. Інший, - який краще, але під вінець йти не поспішає, - розглядається в якості нормальної альтернативи. Тому відносини жінок відразу з двома чоловіками, особливо після того, як дошлюбні стосунки з одним чоловіком затяглися, - щоденність, а не щось надзвичайне. І не треба з цього приводу живити зайві ілюзії, вважає "Свободная Преса".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.