Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Іноземних автотуристів відлякують українські дороги

Туризм 11867 переглядів

Опубліковано - 11.10.2006 20:30 | Всі новини | Версія для друку

Іноземних автотуристів відлякують українські дороги
Іноземних автотуристів відлякують українські дороги
Європейцям не подобаються наші дороги, тому й автоматично поменшало туристів у Криму. Їхати туди іноземцям не зручно, тому гроші витрачають на Закарпатті - туди ближче. На півострові панують мешканці країн колишнього Радянського Союзу. З усіх туристів їх 60%.

Вісімдесят відсотків туристів їдуть до нас автотранспортом. Якщо колишніх співвітчизників із СНД українські дороги практично не лякають, то з європейцями важче. Вони не звикли до бездоріжжя та до відсутності маркування на автошляхах. Окрім того, чимало у нас так званих "мертвих" доріг. Сотні кілометрів - і жодного пристойного готелю чи ресторанчика.

Анатолій Пахля, голова Державної служби туризму та курортів Міністерства культури та туризму України:
"Є певні зрушення, але вони не можуть нас влаштовувати. Є чимало ділянок, де людина взагалі не може отримати ніяких послуг".

На Закарпатті ці негаразди фактично подолали. На державу не розраховували – інвестиції дали малий та середній бізнес.

Олександр Марченко, начальник управління з питань європейської інтеграції, туризму і курортів Закарпатської ОДА:
"У нас є сьогодні такі об'єкти, які вже відповідають цим стандартам, але багатьом ще об'єктам потрібно зробити реконструкцію".

На Закарпатті обіцяють: туристична галузь у регіоні за всіма показниками відповідатиме європейським стандартам - за п'ять років. Дорогу вже побудували македонці. 12 млн. євро на реконструкцію ужгородської митниці, де минулої зими були страшенні черги туристів, дає Євросоюз.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.