Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За даними екзит-полів, у Харкові переміг Аваков. Кернес стверджує, що переміг він

Вибори-2010 Регіон: Харківська область 9905 переглядів

Опубліковано - 1.11.2010 00:20 | Всі новини | Версія для друку

За даними екзит-полів, у Харкові переміг Аваков. Кернес стверджує, що переміг він
За даними екзит-полів, у Харкові переміг Аваков. Кернес стверджує, що переміг він
Кандидат на посаду Харківського міського голови, голова Харківської обласної організації «ВО «Батьківщина» Арсен Аваков лідирує на виборах мера міста.

Такі результати екзит-полу, які провів Інститут перспектив міста, оприлюднено на сайті обласної організації партії «Батьківщина».

За даними дослідження, Аваков набрав 25,7% голосів.
Кандидат на посаду мера від Партії регіонів, в.о. міського голови Геннадій Кернес, згідно з опитуванням, набирає 21,2% голосів виборців.

За Аллу Аександровську (КПУ) готові були проголосувати 10,7%, Андрія Білогрищенка – 3,0%. Дали відповідь, що проголосували за іншого кандидата 3,1% опитаних, проти всіх – 7,3%, а 29,0% - відмовилися від відповіді на дане запитання.

Якщо ж за 100% прийняти кількість харків`ян, що погодилися відповісти на запитання про свій вибір (71% від загального числа опитаних), то результати такі: Аваков – 36,2%, Кернес – 29,8%, Александровська – 15,0%, Білогрищенко – 4,2%.

За іншого кандидата проголосували 4,5% респондентів, проти всіх – 10,3%.

За результатами екзит-полу компанії GfK, проведеного на замовлення партії “Єдиний Центр”, які були оприлюднені на прес-конференції в УНІАН.

За Авакова проголосували 34,7% виборців.

На другому місці йде Кернес за нього проголосували 30,9% виборців.

Між тим, за даними екзит-полу, проведеного Партією регіонів у Харкові, лідером виборчих перегонів за посаду Харківського міського голови є кандидат від Партії регіонів Кернес.

Результати цього екзит-полу повідомив на прес-конференції сам Кернес.

Коментуючи представлені результати екзит-полу партії «Єдиний Центр», де перемога віддається кандидату від партії ВО «Батьківщина» Авакову, Кернес наголосив, що не знає, «яким способом робилася ця соціологія».

«Ми також провели свою соціологію, свій екзит-пол, згідно з яким Авакова 31,9%, у Кернеса – 33,4%, у Олександровської – 16,2%. Не підтримали жодного кандидата 10,1% виборців», - сказав Кернес.

Він підкреслив, що більше 30% виборців відмовилися взяти участь у екзит-полі, тому статистична похибка може бути значною. «При цьому більше 30% не відповіли, за кого вони проголосували. Відповідно, не можна говорити про статистичну похибку», - зазначив Кернес.

Він наголосив, що впевнений у своїй перемозі, і до завтра будуть відомі остаточні результати виборів мера Харкова. «Для мене результат екзит-полу є як барометр, але не як остаточний результат. Згідно з моїми припущеннями, різниця між нами буде складати більше 7%», - сказав кандидат.

Кернес не відкинув можливості проблем при підрахунку голосів. «Якщо під час підрахунку буде виникати багато питань, то ці питання будуть в установленому порядку вирішуватись», - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.