Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄВРО-2012. Столичну фан-зону розширять

Спорт 17248 переглядів

Опубліковано - 18.06.2012 15:01 | Всі новини | Версія для друку

ЄВРО-2012. Столичну фан-зону розширять
ЄВРО-2012. Столичну фан-зону розширять
Офіційна фан-зона Києва стане ще більшою – її територію подовжать аж до Бессарабської площі.

Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

За його словами, збільшення київської фан-зони викликане її неймовірною популярністю як серед киян, гостей з усієї країни, так і серед іноземців, яких все більше прибуває до столиці.

"У день першого матчу Україна – Швеція фан-зону відвідало понад 100 тисяч вболівальників, а під час трансляції гри між збірними України та Франції на Хрещатику було зафіксовано понад 140 тисяч відвідувачів. Це перевершило всі очікування і міста, і навіть УЄФА. І саме цей факт говорить про те, що наша фан-зона цікава і комфортна для відвідувачів, її робота правильно організована", – зазначив Попов.

Він додав, що за 10 днів євротурніру не зафіксовано жодного серйозного інциденту, який би порушував безпеку відвідувачів.

У КМДА зауважили, що у фан-зоні працюють 320 київських волонтерів, які володіють іноземними мовами і готові у будь-який момент допомогти вболівальнику та надати необхідну інформацію. Також спеціально для відвідувачів змінено режим її роботи і тепер вона працює довше, ніж це передбачалося спочатку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.