Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Красуні викликають у чоловіків стрес

Він і Вона 9422 перегляди

Опубліковано - 13.09.2012 05:44 | Всі новини | Версія для друку

З повненькими жіночками чоловіки відчувають себе спокійніше і впевненіше
З повненькими жіночками чоловіки відчувають себе спокійніше і впевненіше
Іспанські науковці зробили сенсаційне відкриття - спілкування з красунею викликає у чоловіка справжній стрес, а це загрожує різними хворобами аж до зниження потенції.

Суть дослідження, в якому взяли участь більш як 80 студентів чоловічої статі, полягала в тому, що піддослідні мали розв’язувати числову головоломку. При цьому з ними в приміщенні були чоловік і вродлива жінка. Учасникам експерименту заміряли в крові рівень кортизолу - гормону стресу.

Як показало дослідження, коли в приміщенні була прекрасна дама, молоді чоловіки не могли зосередитися, а кількість кортизолу в їхній крові зашкалювала. Якщо жінка залишала кімнату, рівень гормону відновлювався до нормального.

З результатів дослідження видно, що досить 5 хвилин перебування в одній кімнаті з красунею-незнайомкою, щоб у чоловіка підвищився рівень гормону стресу до пікових значень. Науковці порівнюють цей стан з відчуттями людини під час стрибка з парашутом.

Вважається, що такий сплеск кортизолу викликається прагненням представника сильної статі познайомитися з красивою жінкою. Надлишок гормону викликає порушення обмінних процесів. Якщо подібне відбувається регулярно, організм перестає нормально функціонувати, і, як наслідок, виникають різні захворювання, як-от діабет, гіпертонія, імпотенція тощо.

Дослідження англійських науковців показує, що будь-який стресовий стан у сильної половини людства змінює їхнє сприйняття жінок: замість струнких дам вони віддають перевагу огрядним. Провівши експеримент з групою чоловіків, науковці довели цей факт. Що більший стрес відчував представник чоловічої статі, то повнішу жінку він обирав собі в супутниці.

Отже, для того щоб завжди подобатися своєму коханому, тепер потрібно не лише стежити за своєю фігурою, а й за його нервами - інакше він утече до повненької дівчини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.