Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ціни на вторинному ринку автомобілів в Україні в 2-3 рази більші, ніж в Європі

Добробут 8313 переглядів

Опубліковано - 26.07.2013 13:00 | Всі новини | Версія для друку

Ціни на вторинному ринку автомобілів в Україні в 2-3 рази більші, ніж в Європі
Ціни на вторинному ринку автомобілів в Україні в 2-3 рази більші, ніж в Європі
На вторинному ринку України вартість автомобілів у два-три рази перевищує ціну аналогів у сусідніх країнах.

Наприклад, Skoda Octavia у Польщі можна придбати майже вдвічі дешевше, ніж у нашій країні, а Lanos там продається більш ніж у шість разів дешевше.

Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, які досліджували вартість уживаних автомобілів в Україні, Угорщині, Польщі, Румунії та Болгарії.

Аналітики для порівняння цін відібрали три "народні" автомобілі: Skoda Octavia 1.6 FSI 2004-2006 років випуску і пробігом 80-120 тис. км, Daewoo Lanos 1.5 SE 2000-2002 років, "відходили" 300-400 тис. км, а також Volkswagen Golf 1.6 FSI 2006 року з пробігом до 100 тис. км. При цьому пошук пропозицій відбувався на різних сайтах безкоштовних оголошень України та п’яти вище згаданих країн.

За результатами порівняння видно, що в Україні ціни на старі автомобілі завищені мінімум удвічі. Мало того, деякі машини у сусідніх країнах можна купити більш ніж у шість разів дешевше.

Болгарія і Румунія виявилися країнами з одними з найнижчими цінами на авто, а от, за винятком "мотлоху", вартість машин у Польщі вище, ніж у "сусідів".

За даними аналітиків, середній вік старих авто на вторинному ринку України становить 14 років. Середня ціна - $8,5 тис. Найпопулярніші бренди - ВАЗ, Daewoo і Volkswagen, а моделі - Daewoo Lanos, Chevrolet Aveo і ВАЗ 21099.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.