Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Далі нікуди... Підвищення тарифів на комуналку призведе до соціального вибуху

Добробут 7861 перегляд

Опубліковано - 6.08.2013 15:32 | Всі новини | Версія для друку

Далі нікуди... Підвищення тарифів на комуналку призведе до соціального вибуху
Далі нікуди... Підвищення тарифів на комуналку призведе до соціального вибуху
В Україні приведення тарифів на житлово-комунальні послуги до економічно обгрунтованого рівня може спричинити соціальний вибух.

Таку думку висловив колишній міністр комунального господарства Олексій Кучеренко в ефірі "Ера-FM".

"60% наших доходів вимиваються і йдуть на їжу. Нічого не лишається на комуналку. Люди не в змозі платити реальні терифи ... Влада буде все робити, щоби за рахунок державного бюджету покривати різницю. Бо реальне приведення тарифів до собівартості - це одразу революція, як мінімум - соціальний вибух", - сказав Кучеренко.

Він наголосив, що у цьому контексті вкрай негативною є роль монополій на ринку ЖКП України.

"Сьогодні, на жаль, країна стала повністю залежати від монополій. Вони нерегульовані. Не ми диктуємо монополіям, а монополії диктують нам. Там годуються 2-3% населення, ми всі ці прізвища знаємо, можемо читати їхні прізвища у Forbes. Ця когорта присмокталася до монополій, витягує там надприбутки", - зазначив Кучеренко.

Як повідомлялося раніше, протягом минулого тижня зросла вартість послуг з водопостачання, водовідведення, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в деяких населених пунктах АР Крим, Дніпропетровської, Київської, Полтавської, Сумської, Харківської та Черкаської областей, де органами місцевого самоврядування були переглянуті відповідні тарифи.

Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив перевірити обгрунтованість підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в регіонах і про результати перевірки доповісти у тижневий термін.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.