Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Довибори у парламент. “Свобода” затвердила Юрія Левченка кандидатом на довиборах до ВРУ у 223-му окрузі

Вибори-2012 7676 переглядів

Опубліковано - 16.10.2013 12:26 | Всі новини | Версія для друку

Довибори у парламент. “Свобода” затвердила Юрія Левченка кандидатом на довиборах до ВРУ у 223-му окрузі
Довибори у парламент. “Свобода” затвердила Юрія Левченка кандидатом на довиборах до ВРУ у 223-му окрузі
16 жовтня 2013 року на XXVII З’їзді ВО “Свобода” керівника Аналітичної служби партії Юрія Левченка було офіційно висунуто кандидатом у народні депутати України у 223-му виборчому окрузі.

Слід зазначити, що кандидатуру свободівця підтримала також решта опозиційних сил – партії "Батьківщина" та "УДАР". Отже, Юрій Левченко буде єдиним кандидатом у цьому окрузі на довиборах до Верховної Ради України від об’єднаних опозиційних сил, повідомляє прес-служба "Свободи".

Виступаючи перед зібранням, Юрій Левченко наголосив: "Рік тому ми з вами здобули величезну перемогу по всій Україні та в нашій столиці, де попри будь-які прогнози, негативні оцінки націоналістичної кампанії та наших кандидатів ми зрештою перемогли бандитів, які шляхом підкупу, брехні, маніпуляцій намагалися пролізти до Верховної Ради. На виборчому окрузі №223 внаслідок кричущих фальсифікацій, яких не було навіть пам’ятного 2004-го року, їм вдалося відтермінувати нашу перемогу.

Потрібно усвідомлювати, що лишилося кілька місяців до початку президентської кампанії. Влада захоче показати, що кияни нібито підтримують ставленика влади, що виборців можна купити, а відтак це можливе й з усією Україною.

Перемога у 223-му окрузі – це й питання відновлення справедливости. Ми 10 днів жили на окрузі. І ми домоглися того, що на одного бандита й фальсифікатора у Верховній Раді є менше. Маємо зробити так, аби принаймні один злодій отримав заслужене покарання (а з 5 "проблемних" округів лише у 223-му відкрито кримінальну справу).

Хочу наголосити: це не є кампанія Левченка – це кампанія "Свободи". Ми є в авангарді опозиції і ми маємо показати всій Україні, що Київ – це справді націоналістичне місто й бастіон опозиції. Разом ми маємо довершити розпочате!".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.