Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Встановлене місце перебування частини зниклих автомайданівців

Пістолетне право Регіон: м.Київ 8527 переглядів

Опубліковано - 23.01.2014 22:53 | Всі новини | Версія для друку

Встановлене місце перебування частини зниклих автомайданівців
Встановлене місце перебування частини зниклих автомайданівців
17 з близько 30 зниклих цієї ночі учасників Автомайдану перебувають наразі в Оболонському РВВС.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Юрій Дерев’янко.

"Знаходжусь в Оболонському РОВД де знаходяться побиті Беркутом сьогодні вночі і затримані активісти АвтоМайдану. Прохання максимально розшарити список осіб, щоб рідні і близькі затриманих знали що з ними", - написав нардеп.

Також він опублікував список затриманих.

Від "Аратти": як відомо, автомайданівців було затримано сьогодні вночі, точніше - близько 3-ї години. З того моменту їхнє місце перебування було невідоме.

Між тим стаття 5 закону "Про міліцію" встановлює, що у разі обмеження свободи громадянина, тобто затримання, співробітники міліції зобов’язані, окрім забезпечення затриманому кваліфікованої правової допомоги у захисті його прав, у порядку, встановленому урядом, організації надання, у разі необхідності, медичної допомоги, "негайно, але не пізніш як через дві години після затримання або арешту (взяття під варту) осіб повідомляє про їх місцеперебування родичам та у разі заявлення усної або письмової вимоги - захиснику, а також адміністрації за місцем роботи чи навчання".

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.