Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Національний екзит-пол: до парламенту проходять сім політсил

Вибори-2014 13240 переглядів

Опубліковано - 26.10.2014 21:56 | Всі новини | Версія для друку

Національний екзит-пол: до парламенту проходять сім політсил
Національний екзит-пол: до парламенту проходять сім політсил
За результатами опитування "Національний екзит-пол" станом на 18:00, на дострокових виборах до ВР бар’єр у 5% долають сім політсил.

Про це повідомили під час презентації результатів опитування.

Зокрема, найбільше голосів здобув "Блок Петра Порошенка" – 23%, "Народний фронт" – 21,3%, "Об’єднання Самопоміч" – 13,2%, "Опозиційний блок" – 7,6%, Радикальна партія Ляшка – 6,4%, "Свобода" – 6,3%, "Батьківщина" – 5,6%.

Також, згідно з результатами опитування, близькими до показника у 5% є "Громадянська позиція" – 3,5%.

Ці результати підготували з урахуванням виборців, які проголосували до 18:00. Остаточні результати обіцяють оприлюднити після 22:00 26 жовтня.

До консорціуму "Національний екзит-пол – 2014" входять Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, Київський міжнародний інститут соціології та Центр Разумкова, працівники яких проводили опитування виборців.

В опитуванні взяли участь близько 17 тис. респондентів, а на дільницях працювали близько 1 тис. інтерв’юерів. Очікують, що статистична похибка вибірки з урахуванням дизайн-ефекту не перевищуватиме 1,3%, але за словами організаторів опитування, є ще систематичні похибки, які залежать від різних факторів. Виходячи з досвіду попередніх екзит-полів, дослідники розраховують, що помилка вибірки не перевищить 2,5% для лідерів перегонів і буде в межах 1% для інших кандидатів.

Нагадаємо, 26 жовтня в Україні відбулися дострокові вибори депутатів Верховної Ради.

Також повідомлялося, що на цих виборах підготували та провели три екзит-поли.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.