Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Донеччині затримали псевдоволонтерів з арсеналом зброї

Кримінал Регіон: Донецька область 10037 переглядів

Опубліковано - 25.03.2015 22:03 | Всі новини | Версія для друку

На Донеччині затримали псевдоволонтерів з арсеналом зброї
На Донеччині затримали псевдоволонтерів з арсеналом зброї
У Артемівську затримано двох чоловіків і жінку з Чернігівської області з арсеналом зброї, які представилися волонтерами.

Сьогодні на в’їзді в Артемівськ з боку Горлівки співробітниками міськвідділу спільно з доданими силами міліції м. Києва для перевірки документів було зупинено автомобіль «Газель», який слідував до Чернігівської області. В автомобілі знаходилися 41-річний водій і два пасажири: чоловік 47 років та 21-річна дівчина, йдеться у повідомленні прес-служби МВС у Донецькій області.

"При затриманні зазначені особи представилися волонтерами. З їх автомобіля вилучено 4 автомати Калашникова калібром 5,45 мм, гранати Ф-1, набої, предмети екіпіровки, - повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін. - Вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - повідомили у відомстві.

При огляді транспорту в присутності понятих в салоні авто під сидіннями було виявлено заховану зброю та боєприпаси. В арсенал входило: 4 автомати, 16 магазинів до них, 10 пачок з патронами калібру 5.45 мм, 3 гранати Ф-1 с запалами, 1 штик-ніж з чохлом, 2 упаковки пороху по 1 кілограму, 7 бронежилетів, армійські каски, 1 порожній корпус від ручного протитанкового гранатомета (РПГ-26) і одна гільза від танкового боєприпасу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.