Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія регіонів розпочала силове протистояння

Пістолетне право Регіон: м.Київ 9697 переглядів

Опубліковано - 5.04.2007 14:15 | Всі новини | Версія для друку

Партія регіонів розпочала силове протистояння
Партія регіонів розпочала силове протистояння
Партія регіонів захопила Печерський суд столиці.

Сьогодні зранку прес-служба Президента заявила про захоплення депутатом Верховної Ради Сергієм Ківаловим печатки Печерського районного суду Києва.

Виконувачка обов'язків голови суду Інна Отраш стверджує про тиск на неї. За її словами, екс-голова Печерського суду Володимир Колісниченко увірвався до її кабінету з групою невідомих осіб та побив її помічницю. Він силоміць забрав печатку і зараз проштамповує якісь документи.

Як повідомив 5 канал, Олександр Мороз оприлюднив інформацію, що захоплення суду здійснювали представники спецпідрозділу "Альфа".

Заява екс-спікера була спростована прес-секретарем СБУ Мариною Остапенко.

"Там взагалі немає жодного співробітника "Альфи", - зазначила вона.

При цьому Остапенко наголосила, що "спецназ СБУ не задіяний у жодній акції політичного характеру, і працює у звичайному режимі, виконуючи свої, передбачені законом функції".

Сергій Ківалов підтверджує, що суд захопили озброєні люди. За його версією, це пов'язане з тим, що сьогодні був змінений голова цього суду.

Президент України Віктор Ющенко розцінює інцидент у Печерськом районному суді Києва як спробу вивести з правового процесу діяльність цього органу.

"Цей тиск на суд - це злочинна діяльність, яка буде відразу припинена ", - цитує прес-служба слова Ющенка.

Представник Партії регіонів Юрій Мірошниченко переконений, що уся ця історія - це звичайна боротьба за владу у Печерському суді; що наразі ключі та печатка знаходяться у Володимира Колісниченка, оскільки він вважає себе головою Печерського суду. Сам Колісниченко зараз знаходиться у Верховній Раді, куди його викликали для пояснення ситуації.

Президент Віктор Ющенко доручив генеральному прокурору Олександру Медведьку розслідувати інцидент у Печерському районному суді Києва.

Раніше Верховна Рада доручила своїм профільним комітетам - з боротьби з організованою злочинністю і корупцією, з питань правосуддя і з національної безпеки і оборони - розібратися з обставинами конфлікту в Печерському районному суді Києва.

В.о. голови Печерського райсуду Києва Інна Отраш заявила про тиск на суд. За її словами, колишній голова Печерського суду Володимир Колесниченко силою забрал печатку суду і проштампував якісь папери. Як стверджує Отраш, Колесниченко побив помічницю в.о. голови суду.

3 квітня Сергій Ківалов заявив, що буде ініціювати відставку судів Печерського районного суду Києва, які зупинили дію постанов Верховної Ради щодо Центральної виборчої комісії.

30 березня Ющенко призначив виконуючим обов’язки голови Печерського суду Києва Інну Отрош.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.