Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У “Газпромі” стримано коментують проміжне рішення арбітражу

Газоват 7997 переглядів

Опубліковано - 1.06.2017 15:05 | Всі новини | Версія для друку

У “Газпромі” стримано коментують проміжне рішення арбітражу
У “Газпромі” стримано коментують проміжне рішення арбітражу
Російський “Газпром” чекає остаточного рішення Стокгольмського арбітражу до кінця червня, повідомив голова компанії Алєксєй Міллер.

Він відмовився коментувати новини зі Стокгольмського арбітражу до остаточного рішення. "Немає рішення арбітражу", - повторив він, пише "Інтерфакс".

"Я не знаю, що заявляє "Нафтогаз". Коли буде остаточне рішення, тоді можна буде коментувати. Остаточне рішення буде не раніше кінця червня", - сказав пан Міллер.

Як повідомив міністр енергетики Росії Алєксандр Новак в кулуарах Петербурзького економічного форуму, юристи "Газпрому" вивчають текст попереднього рішення Стокгольмського арбітражу.

"Газпром" отримав відповідне попереднє рішення арбітражу, зараз вони його вивчають. Після того, як юристи його вивчать можна буде коментувати", - сказав Новак, якого цитує РІА "Новости".

Своєю чергою заступник голови правління "Газпрому" Алєксандр Медвєдєв розповів, що ще не бачив рішення арбітражу. "700 сторінок не встиг прочитати. А попередньо я нічого не скажу. Це попереднє рішення", - сказав він.

Коментуючи ситуацію з арбітражем, пан Медвєдєв провів аналогію з футбольним матчем: "А Київ радіє перемозі? Яка перемога? Якщо в футболі гол не забили, але двічі торкнулися м’яча - це що, теж перемога?", - запитав заступник голови "Газпрому".

"У футболі перемогу приносять забиті голи, а не тимчасове володіння м’ячем", - зауважив заступник голови "Газпром".

31 травня Стокгольмський арбітраж виніс окреме рішення у справі "Нафтогазу" проти "Газпрому" у трьох ключових пунктах: відхилити принцип "бери або плати, заборонити реекспорт газу, а також формулу ціни.

"Трибунал задовольнив вимогу Нафтогазу про перегляд ціни з урахуванням ринкових умов та скасував заборону на реекспорт газу", - повідомили у прес-службі Нафтогазу.

У "Газпромі" підтвердили, що отримали рішення арбітражу і назвали "проміжним".

Російська компанія не коментує зміст рішення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.