Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ знешкодила банду, яку очолював росіянин

Кримінал Регіон: Київська область 7664 перегляди

Опубліковано - 15.11.2018 17:52 | Всі новини | Версія для друку

СБУ знешкодила банду, яку очолював росіянин
СБУ знешкодила банду, яку очолював росіянин
У межах розпочатого кримінального провадження співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури затримали учасників організованого угруповання причетних до низки розбійних нападів на комерційні структури та торгівлі зброєю.

Про це повідомив прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що група зловмисників отримувала «завдання» від замовників для залякування бізнес-конкурентів у Києві та області.

Співробітники СБ України задокументували, що учасники угруповання протягом 2018 року здійснили постріли з гранатометів по об’єктам комерційної нерухомості, зокрема ПрАТ ХК «Київміськбуд», та підпал елітних авто бізнесменів.

У ході досудового слідства правоохоронці з’ясували, що лідером угруповання є громадянин РФ, та задокументували продаж ним клієнтам десяти гранатометів РПГ-26 і сім РПГ-22. Організатора нелегального бізнесу було затримано у Києві при передачі частини грошей за реалізацію військових засобів ураження.

Під час санкціонованих слідчих дій в організатора угруповання правоохоронці виявили гроші отримані від продажу зброї, набоїв, глушників, майже десяти кілограмів марихуани та посвідчення співробітника поліції, видане на іншу особу. У ході обшуків у інших учасників угруповання співробітники спецслужби вилучили схеми «підходу» до необхідних об’єктів, зброю та валюту.

За оперативною інформацією засоби ураження передавалися зловмисникам із району проведення ООС військовослужбовцем ЗСУ. Клієнти отримували «товар» через так звані «закладки» облаштовані у лісосмугах у Запорізькій області.

Шевченківським районним судом Києва розглянуто матеріали кримінального провадження і організатору та активним учасникам угруповання обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчі дії у межах розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 та ст. 257 Кримінального кодексу України.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.