Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Правоохоронці упередили кримінальні розборки

Кримінал Регіон: Київська область 6714 переглядів

Опубліковано - 16.04.2019 16:31 | Всі новини | Версія для друку

Правоохоронці упередили кримінальні розборки
Правоохоронці упередили кримінальні розборки
Озброєна група осіб, затримана на Київщині, готувала злочин стосовно одного відомого кримінального авторитета, а не кандидата в Президенти Володимира Зеленського.

Про це прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган написала у Facebook.

"Офіційно заявляємо, що жодного відношення вказана затримана група осіб до кандидата в Президенти України В. Зеленського не має і в правоохоронних органах відсутня будь-яка інформація щодо готування ними злочину стосовно останнього" - написала Сарган.

За її словами, затримання відбувалося в лісі, поруч з дорогою, яка веде до села Іванковичі, де мешкає родина кандидата в Президенти Володимира Зеленського.

"З огляду на те, що багатьом ЗМІ відомо, що саме в Іванковичах проживає сім’я кандидата в Президенти України В. Зеленського, окремі засоби масової інформації через допис одного з народних депутатів помилково почали трактувати дану подію, як можливий замах на нього", - зазначила вона.

Речниця генпрокурора наголосила, що злочин готувався стосовно іншої особи, яка за збігом обставин також проживає неподалік.

"Правоохоронцями була проведена довготривала і кропітка робота з метою запобігання скоєння особливо тяжкого злочину, яка вчора дала свої результати" - написала вона і додала, що на даний час готуються клопотання про обрання їм запобіжних заходів.

Сарган запевнила, що всю можливу інформацію з даного приводу буде надано згодом.

Як повідомлялося раніше, на Київщині поліція затримала озброєну групу, яка планувала особливо тяжкий злочин.

Зазначається, що спецоперація із затримання зловмисників проходила в районі села Іванковичі Київської області.

Правоохоронцями вилучено вогнепальну зброю та боєприпаси різних типів. Затримання правопорушників відбулося за участі підрозділів поліції спеціального призначення під час силової фази операції із застосуванням вогнепальної зброї. Потерпілих немає.

Генпрокурор Юрій Луценко написав у Facebook, що за попередніх даних вказана група готувала фізичну ліквідацію львівського кримінального авторитета на замовлення невстановлених на даний час осіб з числа мешканців Львівської області як помста за замовлення організованого замаху на вбивство 29.08.2016 львівського бізнесмена Богдана К.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.