Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВС стверджує, що Плющ і УДО - терористи і вимагає спростування у 5 каналу

Пістолетне право 8987 переглядів

Опубліковано - 27.05.2007 23:11 | Всі новини | Версія для друку

МВС стверджує, що Плющ і УДО - терористи і вимагає спростування у 5 каналу
МВС стверджує, що Плющ і УДО - терористи і вимагає спростування у 5 каналу
МВС категорично спростовує інформацію керівника УДО Гелетея щодо подробиць захоплення ГПУ, яка позвучала на 5 каналі.

Сьогодні ДГЗ МВС УКраїни виступив із категоричним спростуванням.

“Міністерство внутрішніх справ України категорично спростовує інформацію, оприлюднену на телерадіокомпанії “НБМ”(5 канал - ред.) 27 травня п.р. керівником Управління державної охорони України В. Гелетея, в якій він стверджує, що “бачив поведінку пана Цушка, який тримаючи мобільний телефон, після цього ще більш активніше почав кричати: я дав п’ять хвилин!” І це видно було, що та людина, яка була на дроті…, мабуть старався для тієї людини».

Наказ про розблокування Генеральної прокуратури Міністр внутрішніх справ Василь Цушко віддав на підставі заяви помічника Генерального прокурора Г.Крисько про захоплення державної установи, керуючись виключно нормами Закону України “Про міліцію”.

Просимо розмістити дане спростування на підставі статті 64 Закону України “Про телебачення і радіомовлення”.- говориться у спростуванні МВС.

Як повідомлялося раніше, 24.05 на колегії Генпрокуратури Секретар РНБО Іван Плющ зачитав Указ Президента України Віктора Ющенка про скасування його ж Указу про відновлення Святослава Піскуна на посаді Генпрокурора та Указ про призначення в.о Генпрокурора Віктора Шемчука. Піскун при цьому висловив здивування та публічно заявив, що як законослухняний громадянин підкориться Указу, однак буде його оскарджувати у судовому порядку і покинув залу засідань.

Одразу ж, невідомо за чиїм наказом, караул УДО суттєво обмежив доступ у приміщення ГПУ, а Плющ, Піскун із начальником УДО Гелетеєм на декілька хвилин зачинилися у кабінеті Генпрокурора. Потім у 13.07 Плющ покинув будинок ГПУ.

Практично одразу після зняття Піскуна із займаної посади, біля будинку ГПУ з'явилися нардепи-більшовики та міністр Цушко разом із бійцями “Беркуту”
які, перелізши через браму зламали вхідні двері і відтснивши караул УДО вікрили доступ у приміщення ГПУ нардепам-більшовикам та міністрові Цушку. При тому, на запитання журналістів, що відбувається, він відповів: “Мене Генеральна прокуратура запросила на колегію. Я приїхав”. Додавши при тому: “Ви що, не бачите - державний переворот”.

Що було далі - немає потреби переповідати, бо це бачила вся країна: хто і як застосовував силу до посадових осіб УДО, які знаходилися при виконанні службових обов'язків; хто і як ламав двері у кабінет Генерального прокурора тощо.

Отже, виникає питання: від яких терористів, що захопили приміщення ГПУ, його звільняв Цушко руками “Беркуту”? Невже це був Іван Плющ, якому Президент доручив зачитати його Укази? Чи може начальник УДО Гелетей, який( і ми в тому не маємо щонайменшого сумніву) виконував свої службові обов'язки, відповідно до існуючої нормативної бази? Чи співробітники УДО, які знову-таки, знаходилися в ГПУ не просто так, а несли службу?

І якщо означені особи дійсно, за попередньою змовою, організованою групою намагалися захопити будинок ГПУ і взяли заручників, то чому його деблокування та визволення заручників здійснювали Цушко, “Беркут” що прикривалися тілами народних депутатів України, а не спеціалізований антитерористичний підрозділ СБУ “Альфа”? І чому, в такому випадку і нардепи і Цущко так боялися появи тієї ж самої “Альфи”, якщо їхні дії були стовідсотково законні?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.