Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Кум” Труби і хабар: Зеленський хоче перезавантажити ДБР

Скандал 6815 переглядів

Опубліковано - 3.12.2019 13:35 | Всі новини | Версія для друку

“Кум” Труби і хабар: Зеленський хоче перезавантажити ДБР
“Кум” Труби і хабар: Зеленський хоче перезавантажити ДБР
НАБУ підозрює колишнього начальника головного слідчого управління Генпрокуратури Ігоря Щербину в хабарі в 150 тисяч доларів.

За даними українських ЗМІ, на цей момент у нього проводяться обшуки.

Хабар нібито він взяв за закриття територіальним управлінням ДБР у Києві кримінального провадження щодо комерційного підприємства.

Цю інформацію підтвердив у соцмережах президент Володимир Зеленський.

"Права рука" директора ДБР підозрюється в отриманні хабаря у розмірі $150 000. Ще один аргумент на користь необхідності перезавантажити керівництво Бюро", - написав він у своєму Facebook.

За даними агентства "Інтерфакс-Україна", половину грошей начебто мав отримати сам Щербина. Кому мала піти інша половина - невідомо.

Слідчі перевіряють причетність до злочину керівника ДБР Романа Труби. Сам він вже заявив, що повністю відкритий до слідства.

За даними джерел інтернет-видання "Новое время", Труба є кумом Щербини та працював під його керівництвом, коли протягом 2014-2015 років той очолював головне слідче управління ГПУ. Теперішній керівник ДБР був тоді заступником Щербини.

У вівторок Верховна Рада має розглянути законопроєкт про діяльність ДБР. Володимир Зеленський закликав депутатів ухвалити ці зміни, аби вдосконалити роботу бюро.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.