Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Компанія “Укрспецекспорт” розпочала поставки БМП-1 для ЗСУ

Захист держави 3463 перегляди

Опубліковано - 8.04.2020 21:09 | Всі новини | Версія для друку

Компанія “Укрспецекспорт” розпочала поставки БМП-1 для ЗСУ
Компанія “Укрспецекспорт” розпочала поставки БМП-1 для ЗСУ
Державна компанія “Укрспецекспорт”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, розпочала процес поставки Міністерству оборони України 37 одиниць бойових машин піхоти БМП-1 для потреб Збройних Сил України.

Машини доставлено в Україну минулого тижня із випередженням передбаченого державним контрактом терміну. З 2 квітня розпочато технічну інспекцію партії. Поставки для Міністерства оборони України відбуваються за контрактом в рамках державного оборонного замовлення, повідомила пресслужба "Укроборонпрому".

ДК "Укрспецекспорт" забезпечила поставку БМП попри запровадження у країнах походження та транзиту техніки обмежувальних заходів, пов’язаних з пандемією COVID-19.

"Постачальник та Міноборони максимально сприяли у виконанні цього важливого для обороноздатності держави контракту. Без синергії спільних дій в нинішніх умовах виконувати такі замовлення важко: ринки, де традиційно продається військова техніка та озброєння, працюють нестабільно, у зв’язку із закриттям кордонів більшості країн світу питання фізичних міжнародних поставок також значно ускладнилося. І тим не менше, для Концерну є принциповим виконати всі зобов’язання перед державою в рамках уже підписаних контрактів і доставити потрібну військовим техніку вчасно. 37 бойових машин піхоти Збройні сили отримають вчасно", – прокоментував початок поставок генеральний директор Концерну Айварас Абромавичус.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.