Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін написав про Велику Європу: заважають США, НАТО та Україна

Імперія «Совок» 1549 переглядів

Опубліковано - 22.06.2021 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Путін написав про Велику Європу: заважають США, НАТО та Україна
Путін написав про Велику Європу: заважають США, НАТО та Україна
Президент Росії Володимир Путін вважає, що єднанню Великої Європи "від Лісабону до Владивостоку" заважає НАТО, США та останні події в Україні.

Про це він написав в статті для німецького видання Die Zeit у 80-ту річницю нападу Гітлерівської Німеччини на Радянський Союз.

Путін зазначив, що після завершення холодної війни сподівався, що "стане реальністю мрія Шарля де Голля" про "єдиний європейський континент".

"Саме в цій логіці - логіці побудови Великої Європи, об’єднаної спільними цінностями та інтересами, - Росія прагнула розвивати свої стосунки з європейцями. І нами, і Євросоюзом було багато зроблено на цьому шляху", - написав Путін.

Президент РФ заявив, що на заваді цьому стало розширення НАТО на схід, коли з 1999 року до Альянсу увійшли 14 нових країн, включаючи республіки колишнього СРСР.

"Чимало країн поставили перед штучним вибором - бути або з колективним Заходом, або з Росією. Фактично це був ультиматум", - заявив Путін.

Він звинуватив США в тому, як розгортались події в Україні у 2014 році.

"Для чого США організували переворот, а країни Європи безвольно його підтримали, спровокувавши розкол самої України та вихід Криму з її складу", - написав Путін.

Президент РФ вважає, що Росія та Європа "втрачають величезні можливості" створити єдиний простір співпраці та безпеки "від Атлантики до Тихого океану".

"Росія виступає за відновлення загального партнерства з Європою, - пише Путін. - Ми не можемо дозволити собі тягнути вантаж колишніх непорозумінь, образ, конфліктів та помилок".

"Нам всім треба визнати ці помилки та виправити їх", - додав він.

Росія в 2014 році за допомогою своїх військ анексувала Крим. Цей крок не визнали більшість країн світу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.