Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Джо Байден розповів про “справжню проблему” Володимира Путіна

Політика 1067 переглядів

Опубліковано - 28.07.2021 13:05 | Всі новини | Версія для друку

Джо Байден розповів про “справжню проблему” Володимира Путіна
Джо Байден розповів про “справжню проблему” Володимира Путіна
Оскільки Росія має тільки ядерну зброю, нафту й “нічого більше”, це “робить Путіна ще більш небезпечним”, заявив президент США. Байден звинуватив РФ у намірі втрутитися в американські вибори в 2022 році.

У президента Росії Володимира Путіна є "справжня проблема", вважає американський президент Джо Байден. Путін "сидить на верхівці економіки, у якої є ядерна зброя, нафтові свердловини й більше нічого", заявив глава Білого дому під час відвідин офісу директора Національної розвідки США у вівторок, 27 липня. Путін "знає, що у нього справжні проблеми - і це, по-моєму, робить його ще більш небезпечним", додав американський лідер.

Крім того, Байден звинуватив російську владу в спробі втрутитися у вибори в американський Конгрес у 2022 році шляхом поширення дезінформації. "Подивіться на те, що Росія вже зараз робить щодо виборів 2022 року і в плані дезінформації, - зазначив президент США. - Це чисте порушення нашого суверенітету".

Крім того, Байден висловив стурбованість у зв’язку з недавнім збільшенням кількості кібератак, у тому числі з використанням програм-вимагачів. "Якщо вибухне війна, справжня війна зі стріляниною, з великою державою", то станеться це через хакерську атаку, застеріг американський президент.

Тижнем раніше Вашингтон звинуватив Пекін у здійсненні масштабної операції кібершпигунства через сервіс Microsoft Exchange Server. Крім того, Білий дім неодноразово закликав Кремль вжити заходів проти атак з використанням програм-вимагачів, що виходять, як вважає влада США, з території Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.