Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна проводить військові навчання на кордоні з Білоруссю та на півдні

Захист держави 1216 переглядів

Опубліковано - 24.11.2021 15:50 | Всі новини | Версія для друку

Україна проводить військові навчання на кордоні з Білоруссю та на півдні
Україна проводить військові навчання на кордоні з Білоруссю та на півдні
Спеціальну прикордонну операцію проводять на кордоні з Білоруссю. На Миколаївщині ж тренуються з застосуванням Bayraktar та Javelin.

На кордоні з Білоруссю у вівторок, 23 листопада, розпочалася прикордонна операція "Полісся", яка проводиться Державною прикордонною службою України спільно з силами Національної гвардії, Національної поліції та збройними силами України. Також на полігоні "Широкий лан" у Миколаївській області відбуваються тренування військових із застосуванням Bayraktar та Javelin.

На кордоні з Білоруссю "нарощують охорону"

Операція "Полісся" проводиться з метою нарощення охорони та захисту українського кордону, аби не допустити міграційної кризи та протидії протиправній діяльності, зазначила пресслужба прикордонної служби.

"Контроль за режимом державного кордону здійснюватиметься збільшеними прикордонними нарядами з нарощуванням сил та засобів на можливих напрямках спроб прориву груп незаконних мігрантів. В охороні кордону активно застосовуватиметься для патрулювання і моніторингу авіація, безпілотні авіаційні комплекси, а також технічні засоби спостереження", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, як зазначила пресслужба, передбачене суттєве посилення прикордонного режиму вздовж українсько-білоруської ділянки кордону. Зокрема, будуть виставлені контрольні пости на автомобільних дорогах та здійснюватиметься патрулювання, перевірка автобусних та залізничних станцій.

Тренування на полігоні "Широкий лан"

В Миколаївській області, на полігоні "Широкий лан", збройні сили України проводять тренування з комплексним застосуванням високоточної зброї, безпілотних літальних апаратів, засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ), автоматизованих систем управління та іншого сучасного озброєння, зокрема розвідувально-ударних комплексів Bayraktar і протитанкових ракетних комплексів Javelin, повідомляє пресслужба українського міністерства оборони.

Спільно з міністром оборони України Олексієм Резніковим та головнокомандувачем ЗСУ генерал-лейтенантом Валерієм Залужним ці тренування 23 листопада відвідали посли Канади Лариса Галадза та Швеції Тобіас Тиберг, а також військові аташе Канади, США і Туреччини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.