Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НУ-НС і БЮТ завершують створення коаліції

Подія дня 8446 переглядів

Опубліковано - 12.10.2007 18:57 | Всі новини | Версія для друку

НУ-НС і БЮТ завершують створення коаліції
НУ-НС і БЮТ завершують створення коаліції
Сьогодні БЮТ і НУ-НС повідомили, що документи для утворення коаліції - готові, а кандидати у нардепи підписали зобов'язання увійти до коаліції між цими блоками.

Зобов’язання увійти до демократичної коаліції з БЮТ підписали кандидати, обрані до парламенту від Блоку «Наша Україна-Народна самооборона» під час загальних зборів членів майбутньої фракції помаранчевого блоку, повідомляє прес-служба НУ-НС.

Зібрання відбулося 12 жовтня в офісі Народного Союзу «Наша Україна» на вулиці Спаській, 37.

Учасники переговорів з БЮТ В’ячеслав Кириленко, Юрій Луценко та Борис Тарасюк проінформували колег про їх перебіг та повідомили, що текст угоди про демократичну коаліцію в основному готовий до підписання.

Демократичні сили погодили всі позиції Президента щодо створення демократичної коаліції та завершення фінального етапу подолання політичної кризи в Україні.

Про це Юлія Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції.

«Демократичні сили якісно, в стислі терміни, швидко й ефективно пройшли шлях до формування коаліції», - сказала Юлія Тимошенко.

БЮТ прийняв усі висунути вимоги, в тому числі й контроль Президента над силовими структурами.

«Сьогодні не час смикати портфелі, - сказала Юлії Тимошенко. - На посаду міністра внутрішніх справ буде внесена та кандидатура, яку запропонує Президент».

Блок Юлії Тимошенко та «Наша Україна-Народна самооборона» узгодили нову редакцію закону «Про Кабінет міністрів» і готові підтримати його ухвалення з урахуванням пропозицій Президента України.

«Блок Юлії Тимошенко цілком погоджується з ухваленням нової редакції Конституції України, оскільки це чітко співпадає з нашою ініціативою щодо проведення Всеукраїнського конституційного референдуму», - заявила Юлія Тимошенко.

«Як і обіцяли демократичні сили, відразу після оприлюднення Центральною виборчою комісією остаточних результатів виборів, наступного дня після 15 жовтня, буде проголошено створення коаліції демократичних сил у Верховній Раді VI-го скликання», - наголосила лідер БЮТ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.