Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мороза та імпічмент купили за 300 мільйонів доларів - Ляшко

Календар 13765 переглядів

Опубліковано - 25.07.2006 11:44 | Всі новини | Версія для друку

Мороза та імпічмент купили за 300 мільйонів доларів - Ляшко
Мороза та імпічмент купили за 300 мільйонів доларів - Ляшко
Бурхлива парламентська діяльність - увечері понеділка депутати позасідали трохи більше двох годин. За цей час - ухвалили одну постанову і бюджетну резолюцію, щоправда лише у першому читанні. А ще - обмінялися звинуваченнями у куларах.

Вісники розлуки. Парламентаріям без видовища - не працюється. Тому коаліціанти для початку влаштовують поминки за відсутніми БЮТівцями. На їхній порожній сектор, укритий синьо-жовтим полотнищем, викладають жовті троянди. Лише після цього починають мляво працювати. Коли призначали це понеділкове засідання - сподівалися, що голосуватимуть за прем'єра Януковича.

Однак, президентського подання - немає. На порядку денному - речі прозаїчніші. Питання про призначення позачергового засідання - якщо Ющенко таки вирішить розпустити Верховну Раду. Та розгляд бюджетної резолюції на наступний рік.

Тим часом у кулуарах - своє життя. Бютівці, які принципово не ходять у парламентську залу - поширюють сенсації саме тут. Олег Ляшко переконує журналістів, що має телефонні записи, де депутати Регіонів підкопувують соціалістів. Стверджує, що Олександр Мороз - за єднання із регіоналами отримав 300 мільйонів доларів.

Олег Ляшко, народний депутат (БЮТ):
- Я сьогодні звернувся із заявою до Генерального прокурора про порушення кримінальної справи за фактом підкупу депутатами Партією регіонів депутатів від партії соціалістів. І надав докази, зокрема, записи телефоних розмов Андрія Клюєва із депутатом соціалістом Рудьковським і із знайомим Клюєва москвичем на ім'я Рубен Під час цих розмов він розказує, що за 300 мільйонів доларів купили Мороза і коли співрозмовник Клюєва дивується чому так дорого, Клюєв відповідає, що це ще й аванс за імпічмент...

Віктор Янукович називає ці звинувачення голослівними. Сам звинувачений Андрій Клюєв - обіцяє звертатися до суду.

Андрій Клюєв, народний депутат (Партія регіонів):
- Это чистейшая провокация. Не более того. Причем большая глупость со стороны некоторых народных депутатов делать такие заявления. Потому, что они ни на чём не обоснованы. Никаких подобных даже разговоров не было и не могло быть.

Увесь цей час під парламентом - своє житття. Прихильники БЮТ та Партії регонів - не давали спочити правоохоронцям. Спроби сутичок та обмін сумнівними люб'язностями.

На довершення - невтомні активісти традиційно перекривають рух по вулиці Грушевського.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Календар»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.