Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Пацан сказав, - пацан виконує»

Захист держави 10142 перегляди

Опубліковано - 16.08.2006 17:23 | Всі новини | Версія для друку

Віктор Янукович: «Я не відмовляюсь від передвиборчих обіцянок»
Віктор Янукович: «Я не відмовляюсь від передвиборчих обіцянок»
Віктор Янукович не відмовляється від російської мови як державної. Як відомо, про це він неодноразово обіцяв своїм виборцям під час передвиборних перегонів.

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович заявив у Сочі, що не відмовляється від намірів надати російській мові статусу другої державної, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Водночас, він сказав журналістам, що реалізувати цей намір можна тільки маючи конституційну більшість у парламенті, якої зараз коаліція у Верховній Раді не має.

"На даному етапі часу, поки у коаліції немає конституційної більшості, виконати програмну мету стосовно російської мови практично немає можливості. Але це не означає, що конституційної більшості не буде вже в цьому році чи у 2007-ому. Ми ніколи і я ніколи не говорив, що ми зрадимо ту програму, з якою йшли на вибори".

Однак Віктор Янукович не згадав у розмові з російськими журналістами, що у створеній коаліції значна частина політичних сил категорично проти надання російській мові статусу державної і що навіть створення конституційної більшості у Раді не означатиме схвалення поправки до Конституції стосовно мови.

Опоненти Віктора Януковича, зокрема, із пропрезидентської партії "Наша Україна" вже звинуватили прем'єра у порушенні Універсалу національної єдності, підписаної керівниками держави і лідерами політичних сил.

Від "Аратти": Багатьом нашим високопосадовцям варто брати приклад з такого пробивного прем`єра. Він пообіцяв своїм виборцям, - він виконує свої обіцянки. Дарма, що вони йдуть у розріз з Конституцією України. Але ж його кандидатура була підтримана нашим всенароднообраним (про що є навіть рішення Верховного суду України) Президентом. Не зрозуміло тільки, що заважає нашому унікальному президенту виконувати свої обіцянки, які він давав привселюдно....
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.