Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кожна п’ята жінка гладшає після одруження

Він і Вона 9759 переглядів

Опубліковано - 3.12.2009 14:52 | Всі новини | Версія для друку

А потім жаліються на зайві кілограми! :)
А потім жаліються на зайві кілограми! :)
Кожна п’ята жінка набирає близько 9,5 кілограмів за перший рік після весілля - зникає мотивація виглядати стрункішою у весільній сукні.

Як пише The Daily Mail, про це свідчать результати дослідження, в якому взяли участь три тисячі заміжніх британок.

При цьому 42 відсотки опитаних зізналися, що просто розслабилися, а 22 відсотки вважають, що були позбавлені необхідності справляти враження на чоловіка після того, як вийшли за нього заміж. Не менше чверті жінок заявили, що почали переїдати через прикрість від того, що день весілля вже позаду.

Кожна третя жінка сказала, що в перший рік сімейного життя їм було складно дотримуватися принципів здорового харчування. Багато хто зазначив, що до цього мотивацією для них служило бажання виглядати стрункішою у весільній сукні.

Кожна п'ята британка заявила, що почала повніти ще під час медового місяця. Відзначається також, що у 21 відсотка жінок у перший же рік після одруження виникають сімейні конфлікти через набрані кілограми.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.