Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Південь України засипало снігом: ДАІ перекриває рух транспорту

Стихія Регіон: Одеська область 9342 перегляди

Опубліковано - 16.12.2009 16:12 | Всі новини | Версія для друку

ДАІ перекриває рух транспорту
ДАІ перекриває рух транспорту
Через сильну заметіль у південних областях України Державтоінспекція перекрила рух автотранспорту по деяких трасах. В Одесі зросла кількість ДТП, припинили роботу порти.

Зокрема, співробітники ДАІ Одеси закрили рух автотранспорту по трасах Одеса - Рені і Одеса - Кучургани через сильну заметіль. Питання про закриття шосейних доріг Миколаївського напрямку поки не вирішено.

Крім того, співробітники ДАІ Миколаєва закрили вранці одеський напрямок руху автотранспорту по трасі М-14 (Одеса - Мелітополь - Новоазовськ) через снігові замети і сильні хуртовини.

У даний час ДАІ Миколаєва не випускає всі види автотранспорту в напрямку Одеси. Співробітники ДАІ Одеси поки не ухвалили рішення закрити трасу М-14, однак рекомендували водіям транспортних засобів не виїжджати з міста без крайньої необхідності.

За даними управління надзвичайних ситуацій Одеської облдержадміністрації, в даний час на трасах південної частини регіону ожеледь, налипання мокрого снігу, вітер 19-24 м/с, видимість через сильний снігопад і завірюху знизилася до 200-500 м. Удень очікується посилення швидкості вітру до 25-27 м/с.

За даними влади Одеси, снігоприбиральна техніка в Одесі працювала всю ніч, проте через снігопад, що почався о 4 ранку, може не впоратися із ситуацією.

Як повідомив віце-мер Одеси Володимир Пруцаков, на дороги виведено всю техніку, що є в розпорядженні комунальних підприємств. "О 4 ранку почався снігопад, і вся робота з прибирання снігу пішла нанівець. Частину центру міста, звичайно, очистили, але повністю впоратися із ситуацією не вдалося", - сказав чиновник.

У свою чергу, прес-секретар міського управління ДАІ Алла Марченко розповіла, що за минулу добу через сніг в Одесі відбулося близько 100 дорожньо-транспортних пригод. За її словами, ситуація на дорогах залишається складною.

Крім того, два з трьох портів Великої Одеси призупинили свою роботу через негоду. Зокрема, Одеський морський торговельний порт і Іллічівський морський торговельний порт припинили приймати судна через складні погодні умови.

Як повідомив у середу перший заступник начальника ОМТП Юрій Васьков, з півночі в Одеському порту припинено швартування суден через сильний вітер і високі хвилі. "Збитки від простою ми не підраховували. Але зараз на рейді порту стоять п'ять суден, у тому числі кілька - нафтоналивних", - зазначив Васьков.

Також призупинив свою роботу ІМТП. Як повідомили в диспетчерській порту, всі співробітники порту "зайняті боротьбою зі стихією і допомагають розчищати від снігу Іллічівськ".

При цьому МТП Південний продовжує працювати. Як повідомила агентству прес-секретар підприємства Ірина Чібірова, сила вітру в порту досягає 15-20 м / с, що поки дозволяє швартувати судна. "Але якщо сила вітру ще посилиться, як прогнозують синоптики, то нам також треба зупинити швартування", - сказала вона.

Кілька днів тому ДАІ, у зв'язку з погіршенням погодних умов, закликала водіїв і пішоходів бути особливо обережними і уважними на вулицях та автошляхах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.