Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На трасі між Одесою та Іллічівськом люди потрапили у снігову пастку (відео)

Стихія Регіон: Одеська область 10487 переглядів

Опубліковано - 16.12.2009 23:38 | Всі новини | Версія для друку

Люди потрапили у снігову пастку. Фото - ostrovforum.net
Люди потрапили у снігову пастку. Фото - ostrovforum.net
Між Одесою та Іллічівськом Одеської області утворився затор завдовжки у 6 км. У багатьох автомобілів, що стоять у заторі, закінчився бензин, люди замерзають. Вибратися ж із заблокованої траси пішки не дозволяє сніг, який вже місцями досягає 1 м, повідомили очевидці.

Як розповіли у ЦГЗ ГУ МНС України в Одеській області, наразі на допомогу людям відправлено три спеціалізовані автомобілі ЗІЛ-131, в яких постраждалі зможуть зігрітися.

Рятувальники сподіваються, що автомобілі зможуть дістатися до людей, які застрягли у снігу.

Крім того, за даними МНС, у напрямку траси вирушили кілька важких снігоприбиральних машин. Проте, як швидко вдасться визволити людей, у центрі зв’язків з громадськістю прогнозувати відмовляються.



Співробітники ДАІ закрили рух на дорозі Одеса-Рені, а також на дорогах у напрямках Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, Одеса-Овідіополь і Одеса-Білгород-Дністровський.

За словами диспетчера Служби автомобільних доріг у Одеській області, на розчищення магістралі Одеса-Київ від снігових занесень і обробку піщано-сольовою сумішшю виведені всі бригади дорожньо-ремонтних управлінь, автомобільний рух не перекривається.

Керівництво Одеси звернулося до городян із закликом "утриматися від поїздок на особистому автотранспорті, проявляти обережність при парковці, а також при пересуванні пішки - особливо на нерегульованих переходах і поблизу дерев, які в цих погодних умовах є джерелом підвищеної небезпеки".

З метою безперебійної доставки мешканців Одеси на роботу і повернення додому комунальне підприємство “Одесміськелектротранс” вирішило організувати роботу трамваїв в цілодобовому режимі.
Одеські трамваї спинилися - замерзли... Фото - narod.mycityua.com
Одеські трамваї спинилися - замерзли... Фото - narod.mycityua.com
Гідрометцентр Чорного і Азовського морів попередив жителів Одеської області про очікуване погіршення погодних умов в найближчу добу.

Через вітер швидкістю 20-25 м/с і завірюхи припинена діяльність Одеського і Іллічівського морських торгових портів. Висота хвиль біля причалів досягає 2-2,5 м, і диспетчери портів запропонували капітанам судів вивести їх за акваторії гаваней.

Як повідомив перший заступник начальника Одеського порту Юрій Васьков, "збитки від простою поки не підраховують. На рейд порту виведено п'ять теплоходів, відкладається прийом портом іноземних судів, що прибувають, зокрема декілька нафтоналивних".



За матеріалами українських інтернет-видань. Відео - ostrovforum.net
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.