Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Біоенергетик стверджує, що Тимошенко програла, бо стала білявкою: ангели-охоронці втратили її з поля зору

Чудасії і дивацтва 22560 переглядів

Опубліковано - 24.02.2010 16:32 | Всі новини | Версія для друку

Відомий імідж Тимошенко - світлий колір волосся і закручена “бубликом” коса
Відомий імідж Тимошенко - світлий колір волосся і закручена “бубликом” коса
Прем’єр Юля Тимошенко програла вибори, бо пофарбувала волосся і змінила зачіску. Таку версію висловив столичний біоенергетик Юрій Козлов.

“Через це помилився Глоба, а тепер жене на Тимошенко, - сказав він. - Тимошенко, змінивши колір свого волосся, кардинально змінила свою долю.

І в цьому не її провина, а прорахунок того, хто запропонував їй цей стиль. Змінивши зовнішність, ангели охоронці (а у неї їх було три: один небесний і два земних) втратили її з поля зору. Просто вони її не впізнали. Адже вони опікали і захищали темноволосу Юлю, але темноволоса кудись зникла.

З'явилася світловолоса, яка не була записана в книзі ангелів і тому її ніхто не оберігав. Організм відчував свою незахищеність. І це могло вплинути не лише на її поведінку, але і на прийняті, деколи нез'ясовні рішення, які суперечили логіці, а інколи і здоровому глузду.

Помилки і їх наслідки стали нашаровуватися один на одного, створюючи непереборну перешкоду між нею і обраною дорогою. Це і стало однією з причин помилки Павла Глоби й інших провісників”.

Козлов вважає, якщо людина міняє щось в собі, то міняє свою долю.
А було так...
А було так...
“Імператор Наполеон був безстрашним і успішним полководцем, але варто було йому поміняти букву в своєму прізвищі, як це кардинально змінило його долю. Він закінчив своє життя у вигнанні, хоча спочатку астрологи передрікали йому славу і владу. У наш час, не дивлячись на прогрес, древні закони працюють з тією ж силою”, - зазначив біоенергетик.

Козлов розповів, що у Каббалі застосовується древня магічна нумерологічна система.

“У Каббалі всі складні цифри шляхом підсумовування зводяться до простих. І кожна цифра несе певний смисловий код. 27 листопада 2009 року Тимошенко виповнилося 49 років. Досить скласти 49 = 4+9 = 13 = 1+3 = 4. 4 - це число стійкості (чотири ніжки в стільця, чотири сторони світла.) Саме четвірка обіцяла їй міцно стояти на ногах. Але оскільки Юлія Володимирівна поміняла колір свого волосся з темного на світлий, тобто практично на протилежний, то формула розрахунків міняється. Тепер всі її розрахунки необхідно ділити на два. Виходить: 49:2 = 24,5 = 2+4+5 = 11 = 1+1 = 2. 1 – це початок, 2 – це протилежність початку – кінець”, - розрахував він.

За словами біоенергетика, Тимошенко не з тих, хто падає і плаче. На його думку, їй треба зупинитися, передихнути і підвести підсумки пережитого.

“У листопаді 2010 у 50-річної Тимошенко почнеться новий виток життєвого циклу: 50:2 = 25 =2+5 = 7. Сім – це магічна цифра, що символізує достатність і стійкість. У Біблії часто згадується ця цифра, причому безпосередньо пов'язана з чудесами, які творив Ісус. Тимошенко треба скористатися сімкою, щоб повернути собі усе, що втратила у 49”, - додав Козлов.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.