Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дослідження: 75% сучасних чоловіків вважають себе романтиками

Він і Вона 10665 переглядів

Опубліковано - 23.07.2010 16:46 | Всі новини | Версія для друку

Дослідники впевнені: у стосунках чоловіка і жінки навіть у 21 столітті залишилося місце для лицарства
Дослідники впевнені: у стосунках чоловіка і жінки навіть у 21 столітті залишилося місце для лицарства
Портал AskMen.com і журнал Cosmopolitan у ході спільного щорічного дослідження встановили, що чоловік 21 століття дотримується традиційних поглядів на сім’ю, секс і кар’єру, незважаючи на сексуальну революцію і пропаганду вільних стосунків.

Як повідомляє, посилаючись на результати дослідження, чоловічий портал M Port, більше 85% чоловіків все ще вірять в інститут шлюбу. Кожен третій заявив, що не стане будувати стосунки, якщо у партнерки немає потенціалу стати дружиною. Чоловіки також позначили наявність сім'ї як найголовнішу ознаку свого статусу і успішного просування по кар'єрних сходах.

У свою чергу, більше половини опитаних жінок зізналися, що громадська думка не змушувала їх виходити заміж.

Також портал наводить дані, згідно з якими 85% дівчат були б згодні на стосунки з чоловіком, чий дохід нижчий за їх власний. При цьому четверо з п'яти чоловіків, як і раніше, вважають, що мають платити за даму не тільки на побаченні, але і аж до самого весілля. Жінки виявилися демократичнішими: тільки 25% з них заявили, що джентльмен просто зобов'язаний брати на себе їхні рахунки.

Водночас дослідники з AskMen.com впевнені: незважаючи на рівність зарплат і можливостей, у стосунках чоловіка і жінки навіть у 21 столітті залишилося місце для лицарства, і його ідейними натхненниками є переважно представники сильної статі.

Згідно з результатами опитування, шлюбні контракти мають значення лише для молодих хлопців. 20% чоловіків, яким ще немає 30 років, виявилися прихильниками юридичного оформлення свого одруження. Серед тих, кому за 30, прихильників шлюбних контрактів виявилося удвічі менше.

Крім того, за даними AskMen.com, удвічі більше жінок, ніж чоловіків, згодні зрадити своїх партнерів. І вдвічі більше чоловіків, ніж жінок, готові зраджувати за умови, що їх партнерка не дізнається про це - брехати чоловіки вміють гірше.

Тільки одна з п'яти дівчат кинула б свого партнера, якби він набрав зайву вагу. Чоловіки не так суворі, але близько половини опитаних хлопців не посоромилися б висловити свою зневагу подрузі, яка потовстішала.

Також автори дослідження наводять низку інших даних: більшість чоловіків незадоволені тим, що їхні подруги спілкуються з колишніми коханцями на Facebook. 34% хлопців повністю проти цього, а 26% згодні ще потерпіти, якщо знають його особисто. При цьому кожен третій опитаний чоловік коли-небудь заводив інтрижку в Інтернеті.

Примітно, що близько 40% жінок стверджують, що їхні чоловіки та коханці взагалі не романтичні або вдаряються у романтику надто рідко. Але сучасний чоловік, точніше, 75% з них, свято вірить, що романтик - це його друге ім'я.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, італійські вчені дійшли висновку, що всього лише 15% чоловіків переживають з приводу свого статевого безсилля, депресія, яку вони переживають, викликає серйозні проблеми з серцем.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.