Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За даними екзит-полів, у Харкові переміг Аваков. Кернес стверджує, що переміг він

Вибори-2010 Регіон: Харківська область 9909 переглядів

Опубліковано - 1.11.2010 00:20 | Всі новини | Версія для друку

За даними екзит-полів, у Харкові переміг Аваков. Кернес стверджує, що переміг він
За даними екзит-полів, у Харкові переміг Аваков. Кернес стверджує, що переміг він
Кандидат на посаду Харківського міського голови, голова Харківської обласної організації «ВО «Батьківщина» Арсен Аваков лідирує на виборах мера міста.

Такі результати екзит-полу, які провів Інститут перспектив міста, оприлюднено на сайті обласної організації партії «Батьківщина».

За даними дослідження, Аваков набрав 25,7% голосів.
Кандидат на посаду мера від Партії регіонів, в.о. міського голови Геннадій Кернес, згідно з опитуванням, набирає 21,2% голосів виборців.

За Аллу Аександровську (КПУ) готові були проголосувати 10,7%, Андрія Білогрищенка – 3,0%. Дали відповідь, що проголосували за іншого кандидата 3,1% опитаних, проти всіх – 7,3%, а 29,0% - відмовилися від відповіді на дане запитання.

Якщо ж за 100% прийняти кількість харків`ян, що погодилися відповісти на запитання про свій вибір (71% від загального числа опитаних), то результати такі: Аваков – 36,2%, Кернес – 29,8%, Александровська – 15,0%, Білогрищенко – 4,2%.

За іншого кандидата проголосували 4,5% респондентів, проти всіх – 10,3%.

За результатами екзит-полу компанії GfK, проведеного на замовлення партії “Єдиний Центр”, які були оприлюднені на прес-конференції в УНІАН.

За Авакова проголосували 34,7% виборців.

На другому місці йде Кернес за нього проголосували 30,9% виборців.

Між тим, за даними екзит-полу, проведеного Партією регіонів у Харкові, лідером виборчих перегонів за посаду Харківського міського голови є кандидат від Партії регіонів Кернес.

Результати цього екзит-полу повідомив на прес-конференції сам Кернес.

Коментуючи представлені результати екзит-полу партії «Єдиний Центр», де перемога віддається кандидату від партії ВО «Батьківщина» Авакову, Кернес наголосив, що не знає, «яким способом робилася ця соціологія».

«Ми також провели свою соціологію, свій екзит-пол, згідно з яким Авакова 31,9%, у Кернеса – 33,4%, у Олександровської – 16,2%. Не підтримали жодного кандидата 10,1% виборців», - сказав Кернес.

Він підкреслив, що більше 30% виборців відмовилися взяти участь у екзит-полі, тому статистична похибка може бути значною. «При цьому більше 30% не відповіли, за кого вони проголосували. Відповідно, не можна говорити про статистичну похибку», - зазначив Кернес.

Він наголосив, що впевнений у своїй перемозі, і до завтра будуть відомі остаточні результати виборів мера Харкова. «Для мене результат екзит-полу є як барометр, але не як остаточний результат. Згідно з моїми припущеннями, різниця між нами буде складати більше 7%», - сказав кандидат.

Кернес не відкинув можливості проблем при підрахунку голосів. «Якщо під час підрахунку буде виникати багато питань, то ці питання будуть в установленому порядку вирішуватись», - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.