Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кінець коаліції? Комуністичний бунт у Луганську

Вибори-2010 Регіон: Луганська область 10031 перегляд

Опубліковано - 2.11.2010 16:24 | Всі новини | Версія для друку

Кінець коаліції? Комуністичний бунт у Луганську
Кінець коаліції? Комуністичний бунт у Луганську
Комуністи не визнають результати виборів до Луганської міської ради і на посаду Луганського міського голови, якщо навіть їхній кандидат виграє.

Про це представники КПУ заявили сьогодні на прес-конференції.

«Ми не визнаємо виборів, навіть якщо виграємо. Такої кількості зухвалих і відвертих фальсифікацій ще не було», - наголосив кандидат на посаду мера Луганська від КПУ Спиридон Кілінкаров.

За даними кандидата в депутати Луганської міської ради Володимира Медяника, спостерігачами від КПУ складено близько 2 тисяч протоколів про порушення. «Це ті, які вдалося за всіма нормах і правилами скласти. Насправді актів було значно більше – в рази. Акти не підписувалися, рвалися, відбиралися. Їх дійсно мало бути більше», - стверджує він.

Він також відзначив, що із загальної кількості протоколів (225) вдалося одержати копії лише 183. Згідно з їх даними, Кілінкаров випереджає чинного міського голову Кравченка на 2 тисячі 700 голосів.

«При підрахунку голосів, як тільки розрив був 150-200 голосів на користь Кілінкарова, в Жовтневій і Ленінській окружних комісіях припинилися підрахунки голосів і практично зупинена робота. Крім того, членів комісії від КПУ намагалися всіляко усунути від підрахунку», - розповів керівник юридичної групи штабу КПУ Олександр Ботін.

Як сказав Кілінкаров, численні порушення зафіксовані на відео. «Я особисто затримав 20-річного молодого чоловіка, у якого було виявлено 50 протоколів. Пояснити, звідки вони у нього і за яким правом, він не зміг. До речі, в приміщеннях Ленінської і Жовтневої райрад, де засідають окружні комісії, вчора увечері скрізь повідключали світло. Але були спецкімнати, де сиділи люди і правили протоколи», - повідомив він.

Представники КПУ заявили про свою відмову визнавати результати виборів до міської ради і мера Луганська. Вони також закликали всіх кандидатів у депутати і мери приєднатися до думки комуністів і також не визнавати вибори. «Ми маємо намір звернутися в Генпрокуратуру, до міністра МВС України, а також Президента. Бо таке відверте порушення прав громадян України не може залишатися безкарним», - наголосив Кілінкаров.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.