Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З іменем Януковича пов`язана ще одна надзвичайна подія

Надзвичайна подія Регіон: Хмельницька область 15717 переглядів

Опубліковано - 15.10.2011 04:36 | Всі новини | Версія для друку

Кортеж Президента наскочив на легковика з російськими номерами
Кортеж Президента наскочив на легковика з російськими номерами
У ДТП в Хмельницькій області, в яку 13 жовтня потрапив кортеж президента, постраждало чотири автомобілі. Обійшлося без людських жертв.

Про це розповіли співробітники ДАІ, повідомляє «Оглядач».

«В четвер, на трасі Житомир-Чернівці легковий автомобіль, який рухався з Хмельницького, з незрозумілої поки причини врізався в «Форд», що стояв на узбіччі. Через що «Форд» винесло на зустрічну смугу. Там він зіткнувся з автомобілем ДАІ, який супроводжував кортеж Президента» - сказали «Оглядачу» в ДАІ Хмельницької області.

За словами даішників, в ДТП було пошкоджено чотири автомобілі. За фактом ДТП співробітниками МВС у Хмельницькій області проводиться перевірка, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Також, як стало відомо, одна з учасниць ДТП отримала легкі тілесні ушкодження.

Нагадаємо, в четвер кортеж Президента, повертаючись із робочої поїздки до Хмельницької області, потрапив у ДТП. Пізніше було повідомлено, що Президента в кортежі не було - він вилетів до Києва літаком.

«13 жовтня в Ярмолинецькому районі на автодорозі Житомир-Чернівці сталося зіткнення легковика «Форд» з патрульним автомобілем ДАІ, який супроводжує офіційні делегації. За попередніми даними, водій «Форда» за мить до зіткнення потрапив в інше ДТП, через що виїхав на зустрічну смугу. В цей час по ній рухався службовий автомобіль ДАІ, у якого не було можливості уникнути зіткнення з легковиком», - офіційно повідомляє прес-служба хмельницького облУМВС.

У той же час джерело в хмельницької облміліції каже, що пасажирка «Форда» отримала забій грудної клітки, але поки не ясно, в який з аварій. «Форд з російськими номерами вдарив наш «Мерседес»- автомобіль прикриття - в праве крило і двері, - розповів «Сєгодня» один з керівників ДАІ. - Він рухався у колоні другим після сигнального. «Форд» викинуло на зустрічну від удару вантажівки, яка пригальмувала на мокрій дорозі і її понесло. У нашої машини пристойні ушкодження. Після огляду слідчого її привезуть до Києва».

Нагадаємо, це вже друга ДТП за участю кортежу Президента. Перша аварія сталася у квітні минулого року в Києві. Тоді від основної колони відстала карета “швидкої” і зіткнулася з ВАЗ, в аварії загинув таксист Олексій Чижиков, а водія швидкої Миколи Демиденка засудили до 5 років умовного терміну.

Від “Аратти”. З іменем Януковича пов`язані й інші відомі надзвичайні події - недавнє пошкодження президентського літака перед вильотом до Греції, "напад вінка", низка подій що супроводжували інавгурацію президента Януковича... Спадає на думку, - де Янукович - там і катастрофа.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.