Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Смачно готувати, не сварити й пильнувати на Різдво – рецепти від чоловічої зради?

Він і Вона 11346 переглядів

Опубліковано - 20.11.2011 08:56 | Всі новини | Версія для друку

Смачно готувати, не сварити й пильнувати на Різдво – рецепти від чоловічої зради?
Смачно готувати, не сварити й пильнувати на Різдво – рецепти від чоловічої зради?
Як поводитися дружинам, щоб їх не зраджували, розповіла в скандальній книжці “101 спосіб втримати чоловіка” письменниця Еміліана Сільвестрі. Українські читачі мають іншу думку.

Критики звинувачують авторку в тому, що вона ліпить із жінок таких собі "степфордських дружин", пише The Sun.

"Просто я чесна. В чоловіків три основних інстинкти – їжа, домівка та секс. Якщо ви, як жінка, втілюєте все це, йому не потрібно дивитися кудись іще", - говорить Сільвестрі.

"Я просто хочу, щоби жінки перестали проходити крізь муки підозр – та зради", - запевняє вона.

У зрадливих чоловіках ця пані, вочевидь, дещо тямить, адже працювала такою собі спокусницею-провокатором, яку наймали дружини, щоб перевірити на моральну стійкість своїх обранців. Нині, крім письменництва, вона займається консультуванням у сфері стосунків.

Одна з найголовніших порад звучить так: В його присутності не будьте стервом чи злюкою.

"Чоловіків просто не цікавлять плітки й перемивання кісток. Вони хочуть дівчину, яка здаватиметься їм доброю – не таку, що лає інших жінок або критикує його за кожної нагоди", - каже письменниця.

Не діставайте його SMS-ками – далі радить Сільвестрі.

"Не переслідуйте його дюжинами повідомлень, і не влаштовуйте допит із ревнощів, коли він гуляє з колегами… Якщо йому не довіряють – це образа, й чоловіки не люблять ревнивих партнерок", - запевняє вона.

Навчіться готувати – будьте напівголим шеф-кухарем – порада старомодна, визнає письменниця, але вона справді відповідає одній із чоловічих потреб.

"Я готую в спідній білизні щосереди. Для мого бойфренда Джеймса це така сексуальна розвага, й завдяки їй у нас є дещо, на що ми чекаємо щотижня", - ділиться експерт зі стосунків.

Наступний секрет – станьте цікавішою. Чоловіки люблять, коли з жінкою є про що поговорити, тож перелік хобі не має обмежуватися шопінгом і серіалами, наголошує Сільвестрі.

"Проводячи дослідження для моєї книжки, я показала 100 чоловікам фотографію дівчини, що читає журнал у метро… Потім показала чоловікам фото тієї ж дівчини, але з книжкою, та спитала, котру б вони обрали. Безпомилково вони обрали дівчину з книжкою", - розповідає авторка.

Додайте перчику в спальні – налагодити сексуальне життя, на думку письменниці, допоможе споживання належної кількості води та вітаміну В.

"Я вірю в вітамін В – він є в індичці, тунці, картоплі, бананах та сочевиці – і справді допомагає парам довше насолоджуватися сексом та кращими оргазмами", - переконує вона.

"Вага та їжа стали темами-табу, але ж насправді ви маєте почуватися здоровою, щоб насолоджуватися сексом… Жодна жінка не відчуватиме себе в гуморі, якщо вона щойно попоїла карі чи перехопила жирних чіпсів", - пояснює Еміліана.

Обережно: Різдво!

"Більшість чоловіків зраджують на Різдво або в січні", - переконує письменниця.

Це – небезпечний час корпоративів, коли чоловіки п'ють та гуляють допізна, отже, мають значно більше нагод скочити в гречку.

Цей матеріал, опублікований “Українська правда. Життя” отримав досить критичний читацький відгук, який ми також пропонуємо вашій увазі:

Ті, хто пишуть таке лайно, і ті, хто в нього вірять - потенційні клієнти психлікарні.

1. В його присутності не будьте стервом чи злюкою. Якщо я прожив з жінкою 5-8 років, я і так знаю. яка вона є. Мене уже важко обдурити тимчасовою зміною поведінки.

2. Не діставайте його смс-ками. Таке враження, це порада для 17-ти річної, яка почала зустрічатись зі старшим від неї хлопцем. Чоловіки не люблять 150 смс на день типу "Як справи?", "Як настрій?", але вже успішно навчились їх ігнорувати.

3. Навчіться готувати – будьте напівголим шеф-кухарем. Що нового я там побачу, якщо сплю з цією жінкою більше 5-ти років? Якщо я сплю з лише цією жінкою більше 5-ти років, я це роблю ЛИШЕ через її зовнішність?

4. Станьте цікавішою. НІ! Чоловіки не люблять розумніших за себе жінок, які знають що таке стереометрія, а вони ні. Краща порада - працюйте над почуттям гумору, 90% чоловіків почуття гумору цінують більше, ніж розмір бюсту.

А яка ваша думка?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.