Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Після акції протесту таксистів Попов заговорив про чесну конкуренцію

Самоврядування Регіон: м.Київ 8270 переглядів

Опубліковано - 18.04.2012 16:49 | Всі новини | Версія для друку

Після акції протесту таксистів Попов заговорив про чесну конкуренцію
Після акції протесту таксистів Попов заговорив про чесну конкуренцію
Одне із важливих завдань, які сьогодні перед собою ставить міська влада, – сформувати чесну конкуренцію на ринку таксомоторних перевезень.

На цьому сьогодні під час інтерв’ю з журналістами наголосив голова столичної держадміністрації Олександр Попов, передає прес-служба КМДА.

Він повідомив, що консультації щодо реформування ринку таксомоторів наразі тривають. Для цього при КМДА створена робоча група, до складу якої увійшли як представники міської влади, так і компаній, які є членами асоціації таксомоторних перевезень Києва, а також представники всеукраїнської асоціації таксистів. Долучитися до її роботи можуть усі без винятку представники ринку, громадськість, надавши власні пропозиції та побажання щодо упорядкування ринку таксі. Головна мета групи – напрацювати пропозиції щодо наведення ладу у галузі таксомоторних перевезень та покращення якості обслуговування пасажирів.

«Сьогодні ринок таксомоторних перевезень вкрай складно назвати чесним і, більше того, сучасним. Ми маємо транспорт, який не пройшов відповідний технічний огляд, перевізників, які не легалізували свій бізнес, машини, які експлуатуються вже 10-15 років, і просто небезпечні для пасажирів. Я вже не кажу про кваліфікацію деяких водіїв. Наше завдання – зробити так, щоб цей транспорт був комфортним, безпечним і з високою якістю обслуговування. Задля цього ми ведемо діалог із асоціацією. Жодних нормативних чи законодавчих ініціатив наразі не напрацьовано, жодних обмежень не впроваджено», – запевнив Олександр Попов.

Очільник КМДА також поінформував, що нині робоча група лише напрацьовує рекомендації. Ніяких змін на ринку індивідуальних перевезень не відбувалося, вони можливі не раніше, аніж наступного року. А тому жодних обмежень, заборон на використання окремих видів автомобілів чи змін у роботі таксистів міська влада не запроваджувала і найближчим часом робити цього не буде.

«Діалог триває, ми в процесі обговорення, до якого я запрошую приєднатися усіх, хто зацікавлений у розвитку цього ринку. Начасі мова не йде про впровадження конкретних змін цього року. Навіть за наявності відпрацьованої нормативно-правової бази, перш за все її треба донести до всіх учасників ринку, отримати зворотну реакцію, дати всім учасникам процесу час підготуватися. Думаю, реальні зміни відбудуться не раніше, ніж на початку наступного року. Однак, я категорично заявляю, що наше завдання – сформувати чесний ринок перевезень з урахуванням потужностей компаній-перевізників. Усі учасники ринку працюватимуть винятково у рамках закону», – підкреслив Олександр Попов.

Як повідомлялося раніше, сьогодні більше 200 машин таксі зі 150 служб таксі столиці. Співробітники ДАІ намагалися зашкодити протесту, складаючи протоколи на водіїв за надуманими причинами, при тому відмовляючись вносити у документи цивільних свідків, що є очевидним порушенням закону.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.