Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Великобританії розсекретили документи з спостережень за НЛО

Невідоме 18094 перегляди

Опубліковано - 13.07.2012 12:56 | Всі новини | Версія для друку

У Великобританії розсекретили документи з спостережень за НЛО
У Великобританії розсекретили документи з спостережень за НЛО
Національний архів Великобританії опублікував велику порцію секретних матеріалів, пов’язаних з НЛО.

Тепер кожен бажаючий може почитати 6700 сторінок документів, що були приховані від сторонніх очей: урядові доповіді, листи уфологів, подробиці спостережень за прибульцями на нашій планеті.

"Тепер на підставі деяких доповідей і документів з нарад у нас є уявлення про те, що проходило через бюро НЛО щодня і як його офіцери застосовували логіку і наукові знання, намагаючись пояснити "незрозуміле", - поділився доктор Девід Кларк, учений з університету Шеффілда.

Так, наприклад, серед іншого стало відомо, що позаземними цивілізаціями в Сполученому Королівстві цікавилися на самому вищому рівні, а колишній прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер в 1998 році навіть скликав нараду з питань НЛО.

У викладеному архіві також міститься багато документів, що стосуються цілей відвідування Землі інопланетянами.

Так, питанням навіщо прибульцям відвідувати "незначну планету, що обертається навколо нецікавою зірки", задавалися ще на засіданні Палати лордів в 1979 році.

А в повідомленні "інопланетного розвідника" з наради уряду в 1995 році значиться, що потенційні візити інопланетян можуть вчинятися з метою "військової розвідки" або ж в "наукових" чи "туристичних" цілях.

Саме тому за НЛО "має бути в першочерговому порядку встановлено" спостереження, наголошується в доповіді. При цьому розвідник все ж зазначив, що поки інопланетяни не виявляють "ворожих намірів".

Невідомий офіцер також уточнив, що якщо "приймати існуючі звіти за чисту монету", позаземні літальні апарати мають "дуже широкий діапазон швидкостей, а також досить непомітні".

"Ми могли б використовувати цю технологію, якщо вона існує", - зауважив він. Втім, "інопланетний розвідник" вважав за необхідне повідомити, що не "розмовляє з маленькими зеленими чоловічками кожну ніч".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.