Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Посередникам не турбувати

Туризм 10730 переглядів

Опубліковано - 28.12.2006 18:36 | Всі новини | Версія для друку

Організований туризм
Організований туризм
Переситившись принадами масових курортів, українці дедалі частіше відпочивають без посередництва турфірм.

Небувале зростання українського туристичного ринку у 2006-му оператори пояснюють кількома причинами.

Спочатку туроператорам «пощастило» з погодою в Криму: у середині червня море прогрілося лише на 15-18ОС. Ті, хто розраховував відпочити на півострові, вирушили у дорожчі Туреччину та Єгипет, а до послуг бувалих туристів оператори підготували чартери на курорти європейського узбережжя Середземномор’я, Індокитаю та Південної Америки.

«Українцям, які вдосталь наїздилися на масові пляжні курорти, захотілося чогось нового — мандрівок до Індії, Кенії, Перу, ПАР, Мексики», — пояснює директор з маркетингу туристичної компанії «Артекс» Ольга Грановська.
Організований туризм
Організований туризм
Протягом минулого року, за даними турфірми «САМ», кількість туристів, охочих відпочити за кордоном, збільшилася на 30% — до 1,1 млн осіб. Крім того, приблизно на 15-30% подорожчали путівки через підвищення цін на авіапальне та вартості готельних номерів.

Прогнози операторів на наступний рік стримані. До кінця 2007 року вони очікують зростання грошового обсягу ринку лише на 25% — до $1,1 млрд. Зокрема, через втрату частини клієнтів. В Україні активно розвивається інтернет-бронювання готелів, авіаквитків і навіть екскурсій. При цьому рівень обслуговування в багатьох вітчизняних турфірм залишає бажати кращого. Тому, скориставшись раз чи двічі їхніми послугами, багато співвітчизників воліють подорожувати самостійно, без посередництва турфірми. Така тенденція намітилася вже цього року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.