Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Наливайченко впевнений, що фальсифікаторам виборів закриють шлях у Європу

Вибори-2012 7198 переглядів

Опубліковано - 13.11.2012 10:45 | Всі новини | Версія для друку

Наливайченко впевнений, що фальсифікаторам виборів закриють шлях у Європу
Наливайченко впевнений, що фальсифікаторам виборів закриють шлях у Європу
Всі, хто причетний до фальсифікацій, мають бути покаранням через рішення українських судів. Пілся цього до них мають застосувати і міжнародні санкції.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав член партії УДАР Валентин Наливайченко.

"Корупція на цих виборах не просто становила загрозу національній безпеці, а зіпсувала волевиявлення громадян. Коли корумповані судді з Одеси відміняли вибори у Херсоні, коли корумповані судді у Києві відміняли вибори наших побратимів в інших містах, через що спотворили власне виловиявлення всіх громадян України. Це вже загроза, і вона реалізована в те, що спотворений вибір українців", - наголосив він.

Саме тому, за словами Наливайченка, опозиційні сили об’єдналится заради спільних дій щодо захисту прав українців.

"Ключове слово - "дії". Дії у нашому розумінні у тому, що поки ми поза парламентом, перше, вимагаємо і тут ми є непохитними, - визнати волевиявлення людей в усіх округах, визнати протоколи, які зафіксовані на дільничих виборчих комісіях. Друге - покарати фальсифікаторів. Якщо у правоохоронців є воля, вони мають це робити", - підкреслив політик.

Він додав: "Третє - ми чітко говоримо, що покарання має бути визнано рішенням українських судів, а після цього мають бути міжнародні санкції. Ті, хто був замовником фальсифікацій, ті, хто виконував їх, ті, хто очолює суди і рішенням судів зловживає - мають також отримати санкції. Для чого - відповідь пряма: закордонні рахунки, вкрадена власність - назад у бюджет. Як це робити? Є міжнародні конвенції введення коштів, які були задіяні у міжнародних злочинах, зокрема таких, як відмивання грошей".

Як повідомлялось, 9 листопада лідер партії УДАР Віталій Кличко на зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле у Берлін, закликав європейських колег із застосувати персональні санкції як до організаторів, так і до безпосередніх виконавців фальсифікацій на парламентських виборах в Україні.

Нагадаємо, 5 листопада в Києві лідери опозиції розповіли представникам європейських країн, США та Канади про ситуацію, яка складалася в Україні зі встановленням результатів парламентських виборів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.