Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Операція “Космос-2”. Парафіяни церкви Аделаджі готуються до виборів в Київраду

Самоврядування Регіон: м.Київ 8347 переглядів

Опубліковано - 4.02.2013 11:05 | Всі новини | Версія для друку

Операція “Космос-2”. Парафіяни церкви Аделаджі готуються до виборів в Київраду
Операція “Космос-2”. Парафіяни церкви Аделаджі готуються до виборів в Київраду
Адепти “Посольства Божого” активно готуються до виборів в Київраду і вчать один одного політтехнологій.

Про це пише газета "Сегодня".

Поки Сандей Аделаджа ходить на судові засідання у справі про "Кінгз кепітал", в "Посольстві Божому" активно готуються до виборів в Київраду, які мають відбутися у цьому році. Парафіяни проходять тренінги на тему політики та лідерства, а деякі з них з боєм прориваються у члени громадських рад різних рівнів, щоб успішніше стартувати. Кажуть, що саме Сандей поставив таке завдання - йти у владу.

За словами прихожан "Посольства...", під час одного зі своїх виступів пастор Сандей заявив, мовляв, нам потрібно проводити своїх людей в різні структури влади. У приклад поставив парафіянок, які примудрилися пройти до районних рад Київської області (в т.ч. в Яготині і Вишневому).

При "Посольстві" вже формуються групи потенційних кандидатів в депутати на вибори в столиці.

Учора ж на проповіді Аделаджа закликав парафіян активно працювати в соцмережах. "З кожного з вас по 10 новин на ваших сторінках. Встали і збираєтеся на службу - пишіть на сторіночці, прийшли сюди - знову пишіть. Пишіть тільки гарне, ставте фотографії та діліться з друзями, а не тільки лайкайте", - казав Аделаджа.

Відомий соціолог Ірина Бекешкіна каже, що один з колишніх прихожан повідомив їй, що Сандей прийняв рішення - його люди повинні увійти у всі громадські ради при уряді.

"Мета ймовірно одна - впливати на владу будь-яким чином", - говорить Бекешкіна.

Їй якраз довелося зіткнутися з парафіянами "Посольства Божого" в раді при МЗС.

"Коли ми переобрали їх і домоглися своєї більшості, то пастору стало просто нецікаво з нами працювати, і він написав заяву, що за станом здоров’я не братиме участі у раді», - говорить Бекешкіна.

"У них схема проста - одна людина приносить документи відразу від десятка різних громадських організацій чи благодійних фондів. Як правило, вони існують лише на папері, а за всім цим стоять "сандєєвці", - говорить Бекешкіна.

Самі парафіяни запевняють, що цілі у них благородні і ніяких фальсифікацій вони не роблять.

"Я був у раді при КМДА в минулому році, ми проводили суботники, круглі столи, тому хотів знову продовжити роботу", - розповів пастор "дочірньої" "Посольству Божому" церкви "Шляхетних сердець" Юрій Черненко.

У раду при КМДА він намагався потрапити через громадську організацію "Покликання", яка проводить роботу в реабілітаційному центрі для наркозалежних того ж Аделаджі. Черненко вже готується до виборів у Київраду.

"Звичайно, рішення буду приймати не один я, а команда. Але якщо мене підтримають і я буду готовий, то, звичайно, спробую свої сили на виборах. Наше завдання - змінити суспільство, і ми знаємо, як це зробити", - каже Черненко.

У мерії кажуть, що до формування рад не мають відношення. Чиновники лише реєструють, а інше - справа громадських працівників.

Інший парафіянин "Посольства..." Андріян Паламарчук зазначив, що хоче у владу, щоб зрозуміти, куди діваються гранти та гроші на різні програми.

Як повідомлялося раніше, у Дніпровському районному суді Києва триває судовий розгляд кримінальної справи за обвинуваченням посадових осіб ТОВ "Кінгз Кепітал" за епізодами шахрайського заволодіння грошовими коштами 618 громадян на суму понад 52 млн. грн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.