Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ціни на вторинному ринку автомобілів в Україні в 2-3 рази більші, ніж в Європі

Добробут 8300 переглядів

Опубліковано - 26.07.2013 13:00 | Всі новини | Версія для друку

Ціни на вторинному ринку автомобілів в Україні в 2-3 рази більші, ніж в Європі
Ціни на вторинному ринку автомобілів в Україні в 2-3 рази більші, ніж в Європі
На вторинному ринку України вартість автомобілів у два-три рази перевищує ціну аналогів у сусідніх країнах.

Наприклад, Skoda Octavia у Польщі можна придбати майже вдвічі дешевше, ніж у нашій країні, а Lanos там продається більш ніж у шість разів дешевше.

Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, які досліджували вартість уживаних автомобілів в Україні, Угорщині, Польщі, Румунії та Болгарії.

Аналітики для порівняння цін відібрали три "народні" автомобілі: Skoda Octavia 1.6 FSI 2004-2006 років випуску і пробігом 80-120 тис. км, Daewoo Lanos 1.5 SE 2000-2002 років, "відходили" 300-400 тис. км, а також Volkswagen Golf 1.6 FSI 2006 року з пробігом до 100 тис. км. При цьому пошук пропозицій відбувався на різних сайтах безкоштовних оголошень України та п’яти вище згаданих країн.

За результатами порівняння видно, що в Україні ціни на старі автомобілі завищені мінімум удвічі. Мало того, деякі машини у сусідніх країнах можна купити більш ніж у шість разів дешевше.

Болгарія і Румунія виявилися країнами з одними з найнижчими цінами на авто, а от, за винятком "мотлоху", вартість машин у Польщі вище, ніж у "сусідів".

За даними аналітиків, середній вік старих авто на вторинному ринку України становить 14 років. Середня ціна - $8,5 тис. Найпопулярніші бренди - ВАЗ, Daewoo і Volkswagen, а моделі - Daewoo Lanos, Chevrolet Aveo і ВАЗ 21099.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.