Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Автомайдан пікетував дачу Медведчука у Закарпатті

За право людини 9633 перегляди

Опубліковано - 5.01.2014 01:06 | Всі новини | Версія для друку

Автомайдан пікетував дачу Медведчука у Закарпатті
Автомайдан пікетував дачу Медведчука у Закарпатті
Також учасники закарпатського Автомайдану пікетували будинку губернатора Закарпатської області Олександра Ледиди та народного депутата від Партії регіонів Василя Ковача

Більше п’яти десятків учасників автопробігу під гаслом "Медвед, чеши із Закарпаття" попрямували в село Жданієво Воловецького району, де пікетували дачу керівника Українського вибору Віктора Медведчука, повідомляє прес-служба партії УДАР.

Оголосивши Медведчука персоною нон грата в Закарпатті, активісти залишили біля дачі керівника Українського вибору іграшкового ведмедика і звернення "Чеши із Закарпаття".

Крім того, учасники закарпатського Автомайдану пікетували будинку губернатора Закарпатської області Олександра Ледиди та народного депутата від Партії регіонів Василя Ковача.

"Ми хочемо, щоб прихильники цього режиму також відчували дискомфорт, поки їх колеги по партії віддають злочинні накази. Це і є основною метою сьогоднішньої акції", - заявив голова партії УДАР в Ужгороді Ростислав Буланов.

Також він додав, що в п’ятницю через провладні ЗМІ учасників акції намагалися залякати повідомленнями, ніби місцеві мешканці стануть на захист Медведчука і будуть перешкоджати мирному проведенню акції.

"Були погрози від окремих його прихильників, що автомобілі з активістами будуть спускати вниз по річці Латориця. Але цього не сталося. Навпаки, багато місцевих мешканців приєдналися до нашої акції і прийшли до дачі Медведчука з проєвропейськими плакатами. Його тут називають зрадником українського народу", - повідомив Буланов.

Раніше декілька сотень учасників Автомайдану пікетували будинок прем’єр-міністра Миколи Азарова в Конча-Заспі.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.