Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Жити по-старому: кандидати у народні обранці підкуповують виборців

Вибори-2014 14188 переглядів

Опубліковано - 8.10.2014 13:50 | Всі новини | Версія для друку

Жити по-старому: кандидати у народні обранці підкуповують виборців
Жити по-старому: кандидати у народні обранці підкуповують виборців
Комітет виборців фіксує нові спроби підкупу виборців у цілій низці регіонів.

Про це КВУ повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

В окрузі № 135на Одещині кандидат у депутати Сергій Ківалов організував для виборців концерт з банкетом, під час якого транслювались агітаційні ролики на підтримку кандидата.

В ОВО № 136 від імені кандидата у депутати Валентина Скобленка розповсюджувались агітаційні листівки, за пред’явленням яких можна було отримати знижки в аптеках.

В ОВО № 139 від імені кандидата-самовисуванця Олександра Пресмана в селі Олександрівка Роздільнянського району передано кошти на побудову церкви, а школі цього ж села від імені кандидата передано 2 мультимедійних проектори та спеціалізоване обладнання для кабінету фізики.

В ОВО № 23 на Волині кандидат у депутати Ігор Єремєєв аід час агітаційної зустрічі з виборцями у селі Покащів вручав подарунки і грошову допомогу виборцям.

В Херсонській області випадки непрямого підкупу виборців фіксуються в усіх округах, однак масштаби непрямого підкупу виборців у цій області зменшились у порівнянні з 2012 роком, зазначають у КВУ.

У цій області непрямий підкуп активно практикується переважно чинними народними депутатами.

Наприклад, Володимир Сальдо, який балотується в ОВО № 182, проводить реконструкцію міжбудинкових шляхів сполучення, ремонт майданчиків тощо.

В ОВО № 184, в якому балотується заступник директора ПАТ "Дім марочних коньяків "Таврія" Г.Горкун, "Таврія" організувала проведення "Свята врожаю".

В Кіровоградській області непрямий підкуп виборців масово застосовується в інтересах кандидатів Олеся Довгого, Михайла Поплавського, Святослава Березкіна, Лариси Онул.

Як відомо, згідно ч. 14 ст. 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України", проведення агітації у поєднанні з наданням виборцям чи установам коштів або безоплатно товарів чи інших матеріальних цінностей забороняється.

Такі дії кандидатів трактуються як непрямий підкуп виборців і можуть каратися згідно норм Кримінального кодексу України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.