Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Одесі офіційно оголосили про обрання мера

Самоврядування Регіон: Одеська область 12918 переглядів

Опубліковано - 27.10.2015 22:07 | Всі новини | Версія для друку

В Одесі офіційно оголосили про обрання мера
В Одесі офіційно оголосили про обрання мера
Одеська міська виборча комісія оголосила чинного мера Одеси Геннадія Труханова переможцем виборів на посаду міського голови.

Відповідну постанову у вівторок увечері зачитав голова комісії.

Згідно з постановою, Труханов набрав майже 139 тис. голосів виборців, що становить 52,9% від загального числа тих, хто проголосували на виборах. Таким чином, Труханов виграв вибори в першому турі.

Нагадаємо, згідно з даними екзит-полу "Савік Шустер Студія"., на виборах міського голови Одеси лідирував чинний мер Геннадій Труханов, який набрав 47,6%. Заступник Саакашвілі Саша Боровик зайняв друге місце (30,8%).

Тим часом, за даними паралельного підрахунку ОПОРИ, на виборах міського голови Одеси лідирував чинний мер Геннадій Труханов, за якого проголосували 51,64% виборців (138 353 голосів). Друге місце займає Саша Боровик із результатом 24,78% (66 тис 387 голосів виборців). Третій у перегонах - Едуард Гурвіц, який отримав підтримку 8,45% (22 тис 631 виборець).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.