Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цушковці знову побили депутата. Не більшовика

Пістолетне право 8895 переглядів

Опубліковано - 20.04.2007 14:41 | Всі новини | Версія для друку

Цушковці знову побили депутата. Не більшовика
Цушковці знову побили депутата. Не більшовика
Біля будівлі Конституційного Суду міліція знову застосувала силу проти опозиційних пікетувальників. Постраждали нардепи.

Українська соціал-демократична партія (УСДП) засуджує напад на народного депутата від БЮТ, члена Правління Української соціал-демократичної партії Миколу Ковзеля, який відбувся вранці 20 березня біля Конституційного суду.

Представники міліції застосували проти учасників пікету, серед яких були й народні депутати, фізичну силу, а також пирснули в обличчя народному депутату Миколі Ковзелю невідомою хімічною речовиною з газового балончика, повідомляє прес-служба БЮТ.

Народний депутат відповідно до Конституції та законодавства України є особою, уповноваженою на виконання публічних функцій держави, представником всіх громадян України і особою, яка користується недоторканістю.

Право громадян на мітинги, походи і демонстрації, якщо вони відбуваються мирним шляхом та являються санкціонованими, гарантується Конституцією.

Так само Конституція України гарантує кожному громадянинові особисту недоторканість. Сьогодні, 20 березня, представники міліції в черговий раз порушили ці норми українського законодавства і тому мають нести передбачену законом відповідальність.

Українська соціал-демократична партія вимагає від керівництва правоохоронних органів в м. Києві та Міністра внутрішніх справ:

- негайного розслідування нападу з боку представників міліції, внаслідок якого постраждали народний депутат Микола Ковзель і учасниця пікету опозиційних сил біля Конституційного суду;
- визначення безпосередніх виконавців та відповідальних за провокацію;
- звіту перед народними депутатами та представниками ЗМІ щодо результатів розслідування.

Біля будинку Конституційного Суду встановлено 17 агітнаметів коаліції, а також 10 наметів від БЮТ. Усього біля будинку КС, за даними міліції, знаходяться близько 14 тис. осіб - 8 тис. - прихильників коаліції і 6 тис. - прихильників опозиції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.