Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЗСУ тренується відбивати танкові атаки росіян біля окупованого Криму

Війна з Росією (АТО) Регіон: Херсонська область 1221 перегляд

Опубліковано - 14.04.2021 13:25 | Всі новини | Версія для друку

ЗСУ тренується відбивати танкові атаки росіян біля окупованого Криму
ЗСУ тренується відбивати танкові атаки росіян біля окупованого Криму
Збройні сили України в середу навчалися відбиттю танкової та піхотної атаки біля кордону анексованого Росією Криму, йдеться в повідомленні українських військових.

Навчання відбулися на наступний день після того, як президент США Джо Байден зателефонував президенту Росії Володимиру Путіну, щоб обговорити питання нарощування присутності російських військ поблизу Східної України та Криму.

Росія захопила Крим у України в 2014 році, а в останні тижні посилилися бойові дії на сході України, де урядові сили боролися з підтриманими Росією сепаратистами в семирічному конфлікті, який, за словами Києва, вбив 14 000 людей.

Українські військові заявили, що розгорнули танки та артилерію під час навчань у середу, щоб практикувати відбиття сили танків та піхоти, які намагаються прорвати оборону.

Вони розмістили відеозаписи, виконані у стилі рок-музиці, якими супроводжували рух українських танків, які маневрують у формуванні, та солдатів, що завантажують і стріляють з артилерійських одиниць.

Між тим м
іністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив у вівторок, що нарощування воєнних сил у Москві поблизу України було частиною великого позачергового навчання, призначеного для перевірки боєготовності та реагування на те, що він назвав загрозою військових дій НАТО.

Шойгу сказав, що тритижневі вправи, які він назвав успішними, повинні були завершитись у найближчі два тижні.

Шойгу заявив, що НАТО розміщує 40 000 військовослужбовців та 15 000 одиниць військової техніки біля кордонів Росії, головним чином у Чорному морі та Балтійських регіонах.

Захід заперечує будь-які подібні плани.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.