Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Питання ЄС та НАТО частково пов’язане з реформами» – Зеленський

Влада 1191 перегляд

Опубліковано - 7.07.2021 15:06 | Всі новини | Версія для друку

«Питання ЄС та НАТО частково пов’язане з реформами» – Зеленський
«Питання ЄС та НАТО частково пов’язане з реформами» – Зеленський
Президент України Володимир Зеленський вважає, що набуття Україною повноправного членства в Євросоюзі та НАТО – це «передусім геополітичне рішення, і лише потім питання реформ».

Про це Зеленський сказав 7 липня під час спільної пресконференції з президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою у Вільнюсі.

«Дуже часто членство України в ЄС, у Альянсі пов’язують з тими чи іншими реформами. Реформи дійсно дуже важливі... Багато європейських країн пройшли реформування раніше за Україну. Але якщо ми говоримо відверто про терміни, про ситуацію, про війну, про те, в якій ситуації Україна проводить реформи, – я вважаю, що ми найшвидші сьогодні в Європі», – сказав Зеленський.

За його словами, попри необхідність захищатися від агресії, Україна знаходить сили на реформи та реалізацію великих інфраструктурних проєктів, зокрема, на будівництво доріг та мостів.

«Тому я вважаю, що питання ЄС і НАТО все ж таки частково пов’язане з реформами, але здебільшого це питання політичне», – вважає Зеленський.

На його думку, найголовніше – щоб український народ не втратив віру в те, що Європейський союз дійсно бачить Україну рівноправним членом.

У Євросоюзі незмінно наголошують на важливості реформ для України. Найважливішою називають реформу судочинства, також першорядними є антикорупційні й економічні реформи.

У ЄС постійно декларують підтримку України в її протистоянні агресії Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.