Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна – ключовий партнер у Чорноморському регіоні

Політика 1047 переглядів

Опубліковано - 12.07.2021 08:21 | Всі новини | Версія для друку

Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін
Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін
Sea Breeze це дуже важлива операція, тому що вона об’єднує країни, щоб допомогти захистити Чорне море. Україна є ключовим партнером у цьому регіоні, у регіоні Чорного моря.

На цьому наголосила у привітанні Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістін Квін з нагоди завершення навчань Sea Breeze, розміщеному на сторінці посольства у Фейсбук, повідомив Голос Америки.

«Ми всі працювали з Україною цього тижня, щоб провести сумісні навчання та переконатися, що всі підготовлені. Це був чудовий тиждень і дякую всім, хто взяв участь», - сказала Квін.

У понеділок 28 червня у Чорному морі розпочалися організовані Україною та США військово-морські навчання «Сі Бриз 2021» (Sea Breeze) на тлі зростання напруженості між західними країнами та Росією.

Цього разу до українських та американських військових на період двох тижнів долучились представники інших 30 країн - загалом близько 5000 службовців і 32 кораблі та 40 літаків.

Українське військове відомство повідомило, що основною метою навчань «Сі Бриз» є «підвищення рівня сумісності підрозділів ВМС України та США і держав-партнерів НАТО під час виконання спільних завдань щодо підтримання морської регіональної безпеки та забезпечення миру і стабільності в Чорноморському регіоні».


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.