Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ВООЗ: гіпотези щодо походження вірусу SARS-CoV-2 вимагають подальших досліджень

Світ навколо нас 1360 переглядів

Опубліковано - 26.08.2021 12:40 | Всі новини | Версія для друку

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Адханом Гебрейєсус
Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Адханом Гебрейєсус
Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Адханом Гебрейєсус заявив, що всі гіпотези щодо походження коронавірусу SARS-CoV-2 «вже на столі», але вимагають подальших детальних досліджень.

Гебрейєсус нагадав, що минулої п’ятниці ВООЗ оголосила про набір нової Науково-консультативної групи з питань походження нових патогенів (SAGO).

SAGO складатиметься з незалежних експертів, які не будуть представниками країн. Їх мають також залучити до наступної фази досліджень походження SARS-CoV-2.

«Ми закликаємо всіх кваліфікованих фахівців подати заявку. Нам потрібні найкращі люди, щоб стати частиною цієї важливої нової консультативної групи», – заявив глава ВООЗ журналістам 25 серпня.

Він пообіцяв, що група не затримуватиме вже наявні дослідження походження нового коронавірусу.

«Незважаючи на те, що ми продовжуємо працювати над тим, як зрозуміти, як почалася ця пандемія, ми також рухаємось уперед з планами щодо посилення захисту світу від майбутніх епідемій та пандемій», – наголосив Гебрейєсус.

Він додав, що зараз ситуація з новими випадками інфікування коронавірусом та смертністю від нього стабілізувалася, але лишається на дуже високому рівні. За тиждень виявили 4,5 мільйона нових випадків, померли близько 68 тисяч людей.

За словами глави ВООЗ, ситуація відрізняється залежно від регіону, але вірус все ще лишається загрозою для всіх.

Щодо заходів з боротьби з пандемією, ВООЗ продовжує рекомендувати комплексний підхід: карантинні обмеження у поєднанні з вакцинацією.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.